Μετά την επίσημη πρεμιέρα του “Kinds of Kindness” στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, που σκηνοθετεί ο Γιώργος Λάνθμος, πριν λίγες ώρες πραγματοποιήθηκε και το photocall.

Ο Γιώργος Λάνθιμος, πόζαρε για φωτογραφίες μαζί με το καστ του νέου του φιλμ, Έμα Στόουν, Γουίλεμ Νταφόε, Στέφανι Τσιου, Τζο Άλγουιν, Χάντερ Σέιφερ και Τζέσι Πλέμονς.

Μαζί τους και ο Γιώργος Στεφανάκος.

Ο Γιώργος Λάνθιμος με το cast του Kind of Kindness. Αριστερά πρώτος ο Γιώργος Στεφανάκος. Photo: Instagram/festivaldecannes
Ο Γιώργος Λάνθιμος με το cast του Kind of Kindness. Αριστερά πρώτος ο Γιώργος Στεφανάκος. Photo: Instagram/festivaldecannes

Ο Γιώργος Στεφανάκος δεν είναι ακριβώς ηθοποιός, αν και εμφανίζεται στην Οσκαρική ταινία του Λανθιμου, «Poor Things», όπου υποδύεται έναν από τους πελάτες της Μπέλα Μπάξτερ.

Ο Γιώργος Στεφανάκος είναι στην πραγματικότητα συμβολαιογράφος και πολύ καλός φίλος του Γιώργου Λάνθιμου και του συνεργάτη του, συγγραφέα και σεναριογράφου Ευθύμη Φιλίππου, με τον οποίο συνεργάστηκε στις «Άλπεις», τον «Κυνόδοντα», τον «Αστακό», και το «Ο θάνατος του ιερού ελαφιού».

Ο Γιώργος Στεφανάκος είχε ένα μικρό ρόλο στο Poor Things, την Οσκαρική επιτυχία που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Λάνθιμος.

Μάλιστα εμφανίστηκε στο «Ήπαρ» του Φιλίππου, όταν παρουσιάστηκε στην Εθνική Λυρική Σκηνή, στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το 2021.

Ο Στεφανάκος όπως διαβάζουμε στο IMDB έχει ρόλο και στη νέα ταινία του «Kinds of Kindness», αν και όχι στο βασικό cast.

Το «Kinds of Kindness» είναι μέρος του διαγωνιστικού προγράμματος και διεκδικεί τον Χρυσό Φοίνικα. Αποτελεί ένα τρίπτυχο παραμύθι, που ακολουθεί έναν άνδρα χωρίς επιλογές, φερέφωνο του αφεντικού του, ο οποίος προσπαθεί να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής του, έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή η γυναίκα του, η οποία είχε εξαφανιστεί στη θάλασσα, επέστρεψε και του φαίνεται να είναι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος και μια γυναίκα αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με μια ιδιαίτερη ικανότητα, ο οποίος προορίζεται να γίνει πνευματικός ηγέτης. Τα θέματα της που διατρέχουν όλες τις ιστορίες, είναι κυρίως ζητήματα εξουσίας, ελέγχου, ελεύθερης βούλησης και της δυναμικής των ανθρώπινων σχέσεων.

Ο Γιώργος Λάνθμος με τους πρωταγωνιστές του Έμα Στόουν και Τζέσι Πλέμονς.Photo: Instagram/festivaldecannes
Ο Γιώργος Λάνθμος με τους πρωταγωνιστές του Έμα Στόουν και Τζέσι Πλέμονς. Photo: Instagram/festivaldecannes

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ