Στο “Καλό Μεσημεράκι” βρέθηκε ως καλεσμένος ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος αναφέρθηκε στο “GNTM”, όπου τον είδαμε να παρουσιάζει τον τελικό του show, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στη σύζυγό του Ραφαέλα Ψαρρού.

«Όταν κάνεις αυτό που αγαπάς και σου αρέσει, όσες ώρες και να είσαι εκεί, όλα είναι καλά», επισήμανε το μοντέλο και Μέντορας του reality μόδας αρχικά, και απάντησε στην ερώτηση του Νίκου Μουτσινά για την εμπειρία του ως host του φινάλε του “GNTM”.

«Δεν ήταν κάτι που επιδίωξα. Μου προτάθηκε. Μου άρεσε και δεν σου κρύβω ότι πήγε πολύ καλά», τόνισε ο Γιώργος Καράβας. Κάπου εκεί, λοιπόν, εξομολογήθηκε στον Νίκο Μουτσινά ότι επιθυμούσε πολύ να τον γνωρίσει, λέγοντας: «Σε θεωρώ έναν εξαιρετικό παρουσιαστή. Είσαι οξυδερκής -και δεν το λέω για να σου χαϊδέψω τα αυτιά-, και έχεις τρομερό χιούμορ». Τότε, ο παρουσιαστής επιστράτευσε το χιούμορ του και τόνισε: «Όμορφος δεν άκουσα να λέει και με ωραία φωνή, αλλά θα μείνω εκεί».

Τηλεοπτικά όμως ο Γιώργος Καράβας έχει κάποιο όνειρό; Θα ήθελε να παρουσιάσει το “GNTM”; «Είμαι άμεσα συνδεδεμένος μαζί του. Είναι το πρώτο τηλεοπτικό μου σκαλί, μου αρέσει και είναι στο αντικείμενό μου. Δεν βάζω ταβάνι σε αυτά που κάνω. Μπορεί να υπάρχουν κι άλλα πράγματα».

Παράλληλα, το δημοφιλές μοντέλο αναφέρθηκε στη μόδα του σήμερα, στα πρότυπα που υπάρχουν και στα όσα χρειάζεται ένα μοντέλο για να ξεχωρίσει. Ακόμα, μίλησε για τη Ραφαέλα Ψαρρού και τον γάμο τους, επισημαίνοντας ότι η σχέση τους έχει εμπιστοσύνη και «στέρεες βάσεις», ενώ βασίζεται πάνω στην ειλικρίνεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ