Ο Γιώργος Καπουτζίδης παρευρέυηκε στο πλατό του Πρωινού, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στην Αίγινα με το ποδήλατό του και ο ηθοποιός και σεναριογράφος αναφέρθηκε στον θάνατο του Πάνου Νάτση μετά από τροχαίο.

«Την Παρασκευή το βράδυ ήμασταν όλοι στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, γιατί γιορτάσαμε τα γενέθλιά της. Έφυγαν όλοι, έμεινα εγώ στο σπίτι της Αλεξάνδρας και το πρωί πήρα το πρωινό δελφίνι για την Αίγινα. Με το που φτάνω στην Αίγινα, με παίρνει τηλέφωνο η Αλεξάνδρα και μου λέει ότι έγινε αυτό με τον Πάνο Νάτση.

Στη συζήτηση πάνω λοιπόν σκέφτηκα ότι θα μείνω στην Αίγινα, δεν θέλω να γυρίσω στην Αθήνα. Θα επέστρεφα την επόμενη ημέρα. Θεώρησα ότι θα είναι καλύτερα στο νησί εκείνο το βράδυ, μακριά από το γεγονός. Τα παιδιά βρέθηκαν εκείνο το βράδυ όλοι μαζί κι έδωσαν θάρρος ο ένας στον άλλον. Εγώ που έμεινα μόνος μου ήταν το πιο δύσκολο βράδυ. Έπρεπε να το έχω περάσει με παρέα» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Όταν προβλήθηκαν μάλιστα πλάνα από τη σειρά «Σέρρες», ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν έκρυψε τη συγκίνησή του. Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα πιο κάτω:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ