Ο αγαπημένος σεναριογράφος και ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Για την συγκεκριμένη περίοδο που διανύει αποκάλυψε: «Ένιωσα μία μοναχικότητα, έζησα μία απομάκρυνση και έζησα μία μεγάλη απώλεια». Για τα συναισθήματα που πρωταγωνιστούν στην θεατρική παράσταση ανέφερε πως είναι ο θυμός «υπάρχει ”ατόφιος” θυμός, είναι άνθρωποι που είναι πολύ εγκλωβισμένοι και σιγά-σιγά ανακαλύπτουν την αγάπη».

«Μου αρέσει αυτή η ησυχία. Ακόμα και η Eurovision ότι έπρεπε τον Μάιο να είμαι απίκο γιατί γίνεται αυτό, τώρα πια δεν το πολυθέλω. Το χάρηκα, το ευχαριστήθηκα, δεν θέλω να μου γίνει και αγγαρεία. Με την Μαρία Κοζάκου βλεπόμαστε και αγαπιόμαστε και εκτός Eurovision. Κάπου λίγο φτάνει. Καταρχάς κόντεψα να πεθάνω αυτή τη φορά που πήγα. Αφού σκέφτηκα πόσο πιο καθαρά να στο πει ο Θεός ότι έπρεπε να κάτσεις σπίτι σου. Τι δουλειά είχες να πας με το σπασμένο χέρι να κυκλοφορείς στο στάδιο; Πάρε τώρα έναν ιό και κάτσε στο νοσοκομείο» δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης για την απόφασή του να μη βρεθεί ξανά στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Μουσικής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ