Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4 βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης ο οποίος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης και αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης που φέτος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση που υπογράφει ο ίδιος 42497 μαζί με την Κατιάνα Μπαλανίκα και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, δεν έχει κρύψει στιγμή τη σεξουαλικότητά του και μάλιστα αρκετά συχνά μιλάει γι’αυτή, καταρρίπτοντας οποιοδήποτε ταμπού.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλά για την απελευθέρωση που αισθάνεται

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε: «Η αποκάλυψη της σεξουαλικότητάς μου δείχνει μία απελευθέρωση. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου πριν από αυτό. Δε θυμάμαι πώς ήμουν πριν από αυτό. Όλα αυτά λοιπόν, έχουν ένα πλαίσιο ελευθερίας και είναι πολύ ωραίο να είσαι ελεύθερος. Αυτό βέβαια γίνεται σταδιακά. Και στην ουσία, θέλω να αφήνω βαρίδια και δεσμεύσεις. Θα ήθελα το 24ωρο να είναι δικό μου και μόνο δικό μου.».

Ακόμα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ακόμα και για την επιλογή του να μετακομίσει στην Αίγινα αλλά και τις ήσυχες μέρες τις οποίες θέλει να περνά από εδώ και πέρα: «Δε μου αρέσει να είμαι συνεχώς μπροστά στις κάμερες. Μαρέσει να κάθομαι να γράφω ιστορίες που θα γίνουν πραγματικότητα, να κολυμπάω, να χαλαρώνω.».

Τέλος, ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε και για την εμπειρία του για τη χρονιά που μας πέρασε τονίζοντας ότι ήταν μία δύσκολη περίοδος για εκείνον. «Τι να πω γι’αυτή τη χρονιά; Ξεκίνησε με ένα θάνατο, συνεχίστηκε με ένα χειρουργείο και δύο κατάγματα, μετά νοσηλεύτηκα 10 μέρες στο νοσοκομείο με 40,8 πυρετό. Η χρονιά όμως αυτή αποτέλεσε κομβικό σημείο. Αντιλαμβάνεσαι ότι όλα μπορούν να χαθούν ανά πάσα ώρα και στιγμή.» αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Δείτε τη συνέντευξη:

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ