Τις πρώτες δηλώσεις του μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα έκανε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι, για την επιστροφή, για τον απολογισμό που έκανε και για τα επόμενα σχέδια του.

Ο ίδιος δεν δίστασε να ζητήσει ένα δημόσιο συγνώμη από τον Τριαντάφυλλο για ένα αστείο που έγινε εκ μέρους του και είχε ενοχλήσει τον τραγουδιστή. Μετά την αποχώρηση του από το παιχνίδι, όταν βγήκε και είδε τα πράγματα πιο καθαρά, μίλησε μαζί του και το έληξαν.

Όπως ανέφερε:

“Του ζητώ δημόσια συγγνώμη αν έκανα κάτι που τον πείραξε και τον στενοχώρησε. Θεωρώ ότι έκανα κάτι που τον πείραξε αλλά ήταν σε μορφή σάτιρας. Ήταν ένα αστείο. Ίσως τον πείραξε και το καταλαβαίνω. Του ζητώ συγγνώμη. Και γω αυτοσαρκάζομαι γιατί δεν έχω κάποιο κόμπλεξ. Αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου. Αν τον πείραξε, το ξαναλέω, του ζητώ συγγνώμη. Και σε όποια παιδιά πειράχτηκαν. Είμαι άνθρωπος που ζητά συγγνώμη και όλο αυτό ήταν στο πλαίσιο του παιχνιδιού. Τον Τριαντάφυλλο τον αγαπώ πάρα πολύ, μιλήσαμε κιόλας μέσω Instagram”

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ