Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Έγιναν για πρώτη φορά γονείς το βράδυ της Πέμπτης, 8 Φεβρουαρίου

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση είναι πλέον γονείς ενός ένα υγιέστατου κοριτσιού που ήρθε στον κόσμο το βράδυ της Πέμπτης.

Η μικρή γεννήθηκε την ημέρα που είχε γεννηθεί και η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου στην οποία ο Ντάνος είχε ιδιαίτερη αγάπη!

Γιώργος Αγγελόπουλος

Σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο, η Δήμητρα Βαμβακούση  ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος, με εμφανή τη συγκίνηση μίλησε στους δημοσιογράφους:

«Όταν την κράτησε στα χέρια του ο γιατρός και την είδα, νόμιζα ότι ήρθε από κάπου αλλού. Είναι τρομερό συναίσθημα. Όπως όταν ο Θεός αποφάσισε  να πάρει κοντά του τη μητέρα μου, έτσι αποφάσισε να μας χαρίσει τη μικρή…

Και πάλι θα ευχηθώ να το ζήσει όλος ο κόσμος, είναι μια ευχή που αλλάζει τη ζωή όλων των ανθρώπων και εύχομαι σε όλο τον κόσμο να το ζήσει.

Σκεφτόμαστε να της δώσουμε το όνομα της μητέρας μου. Η Δήμητρα είναι καλά, αναρρώνει, χρειάζεται αυτές τις μέρες για να μπει σε μια σειρά, να πάρουμε κι εμείς τα πρώτα μαθήματα και να πάμε σπίτι μας. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα, όταν την κράτησα στα χέρια μου», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ