Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση μίλησαν από κοινού για πρώτη φορά σε κάμερα και έδωσαν απαντήσεις τόσο για τη σχέση όσο και την πρώτη τους γνωριμία.

«Συνεργαζόμαστε κιόλας σε ένα πολύ ωραίο project και είναι χαρά μας να δουλέψουμε εντατικά πάνω σε αυτό γιατί θα δείτε σύντομα κάποια ωραία πράγματα που έρχονται», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στη Χριστίνα Βουδούρη.

Η Δήμητρα Βαμβακούση απάντησε για την πρώτη τους γνωριμία: «Γνωριστήκαμε στους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό γιατί κάποια στιγμή διαπιστώσαμε ότι έχουμε κοινό πνευματικό τον οποίο και τον έχουν διώξει και κάπως έτσι ήρθαμε πιο κοντά και είπαμε και δυο κουβέντες παραπάνω. Κάπως έτσι χαιρόμαστε».

Σε ερώτηση για τη σχέση τους, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση εξέφρασαν την ενόχλησή τους για τα πλάνα που «πρόδωσαν» ότι είναι ζευγάρι, όσο διασκέδαζαν σε νυχτερινό κέντρο.

«Δεν σημαίνει ότι πρέπει να πούμε περισσότερα γι΄αυτό. Είναι άσχημο να πρέπει να βγεις για ένα ποτό και να πρέπει να σκεφτείς, αν σε τραβάει κάποιος (βίντεο) και ποιος είναι γύρω σου», απάντησε η Δήμητρα Βαμβακούση.

Παράλληλα, το ζευγάρι μίλησε και στην εκπομπή «Πρωινό» με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να λέει, «Καταλαβαίνω μέχρι ένα σημείο, αλλά κάπου έχει παρατραβήξει το πράγμα. Πέρα από τη δουλειά, τα υπόλοιπα δεν αφορούν κανέναν. Όποιον ενδιαφέρει πραγματικά, μπορεί να μας βρει και να μας ρωτήσει αν είμαστε καλά. Δόξα σοι ο Θεός που έχουμε υγεία, κανένας δεν τα έχει όλα καλά, αλλά τα σημαντικά είναι καλά», αρκέστηκε να πει ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ