Η κάμερα της εκπομπής «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε στην Σκιάθο και έκανε μια κουβέντα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο ξεναγού. Ο Ντάνος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στο νησί αλλά φυσικά και για την τεράστια προβολή που πήρε η ζωή του μετά τη νίκη στο Survivor.

Για τον τόπο καταγωγής του, είπε ότι «Στις παραλίες Κουκουναριές έχω εργαστεί από μικρό παιδί. Εδώ ενηλικιώθηκα». Παράλληλα, θεωρεί ότι είναι ευλογία για κάθε παιδί να μεγαλώνει στην επαρχία και δηλώνει «Εμείς τότε δεν είχαμε τα social media που πλέον έχουν γίνει ένα “μεγάλο κρυφτό”».

Για το κεφάλαιο Survivor και πόσο του άλλαξε την ζωή, αποκαλύπτει ότι ήταν μια πολύ καινούργια αλλά και επικίνδυνη συνθήκη καθώς όπως λέει «Μου προτάθηκαν πράγματα που δεν θα έκανα ποτέ. Μιλούσαν για εμένα άνθρωποι που δεν έχουν ιδέα ποιος είμαι». Ο ίδιος εξηγεί ότι η τελευταία πενταετία δεν ήταν εύκολη, καθώς βρισκόταν σε μια αναζήτηση εαυτού και «Έπρεπε να δω τι μου ταιριάζει κι ακόμη υπάρχει μια αναζήτηση μέσα μου. Μου άρεσε πάρα πολύ που ασχολήθηκα με την υποκριτική».

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ