Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε στο «Night Out» και συζήτησε με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη σε μια ανάλαφρη και αποκαλυπτική κουβέντα.

Ο επιχειρηματίας αναφέρθηκε στην αναπάντεχη απώλεια του πατέρα του και μίλησε και για τη μητέρα του, ενώ σημείωσε: «Πιστεύω ότι η μητέρα μου είναι περήφανη και για μένα και για τον αδερφό μου».

«Ένιωθα την αγάπη του κόσμου από παιδί, στις επαρχίες όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Μετά τον χαμό του πατέρα μου βίωσα μια αλλάγή, στα 15 χρόνια μου, εκεί έρχεται η επαρχία και οι δικοί μου άμνθρωποι που με βοήθησαν να ορθοποδήσω. Μια τέτοια απώλεια ο κάθε άνθρωπος τη βιώνει διαφορετικά, επειδή ένιωσα την ευθύνη απέναντι στην οικογένειά μου, δεν μπορώ να πω ότι στάθηκα στον εαυτό μου και πολύ, ίσως πένθησα λίγο αργότερα τον χαμό του πατέρα μου. Ήμουν 15 χρονών. Ήρθα πιο κοντά με τη μητέρα και τον αδερφό μου», ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ακόμα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραδέχτηκε ότι είναι ερωτευμένος και δήλωσε ότι δεν αποτελεί άνθρωπο που κατευθύνει τα ΜΜΕ προς την προσωπική ζωή του.

«Ναι, είμαι ερωτευμένος. Δεν είναι κάτι που εξαρτάται μόνο από μένα η δημιουργία οικογένειας», σημείωσε ο ίδιος.

Σε άλλο σημείο, ο νικητής του Survivor 2017 μίλησε για την ενασχόλησή του με την υποκριτική και ξεκαθάρισε ότι πήρες τα ρίσκα του, ενώ αναφέρθηκε και στην κριτική που του έχει ασκηθεί.

«Δεν κάθομαι και προσπαθώ όσο μπορώ να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

Μίλησε για το Survivor o Γιώργος Αγγελόπουλος και τη «Γη της Ελιάς»

«Mάλλον δεν συμμετέχω στο All Star γιατί δεν είμαι star! Ίσως πρώτα απ’ όλα για αυτό αλλά από την άλλη, όχι, δεν συμμετέχω γιατί δεν συμμετείχα και σε κανένα από τα προηγούμενα μετά από το δικό μας. Είναι ένας κύκλος που θεωρώ ότι έκλεισε για μένα. Σίγουρα με τιμάει το ενδιαφέρον της παραγωγής κάθε χρόνο, το να θέλει να συμμετέχω ως παίκτης και το ενδιαφέρον του κόσμου αλλά δεν είναι κάτι που είναι για να ξαναγίνει κατά τη δική μου άποψη. Είναι και μια απόφαση συνειδητή να μην ξαναβρεθώ εκεί ως παίκτης».

Για την παρουσίαση του Survivor, ανέφερε: «Συζητήσαμε βέβαια με τις παραγωγές κάθε έτους να συμμετέχω κάποια στιγμή ως παρουσιαστής, δεν είχε τύχει. Τότε που το συζητούσαμε μετά από το δεύτερο, εκεί στο τρίτο περίπου που ήταν να γίνει πράξη αυτό, ήταν μια κουβέντα που είχε πραγματοποιηθεί. Βλέποντας και την εξέλιξη του παιχνιδιού, επειδή σίγουρα μειώνεται ο ενθουσιασμός και ο αυθορμητισμός των παικτών, θεωρώ ότι δεν είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω. Πέρα από την παρουσίαση, η οποία ήταν μόνο μιας χρονιάς συζήτηση, ως παίκτης σίγουρα όχι γιατί δεν έχω ίσως το ίδιο κίνητροΣυνέβησαν και κάποια πράγματα μετά, όταν ξαναβρέθηκα στον Άγιο Δομίνικο δυο χρόνια μετά από τη συμμετοχή μου. Έχει κλείσει ο κύκλος για μένα. Εκεί που ξαναπήγα δυο χρόνια μετά κατάλαβα ότι αυτό το πράγμα δεν είναι εφικτό να το ξαναζήσω σαν παίκτης. Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που κάνω απολογισμό, προτιμώ να ευγνωμονώ τον Θεό που με αξίωσε να το κάνω αυτό τότε και με τους ανθρώπους που το κάναμε μαζί και να το αξιοποιήσω με κάποιο τρόπο σε διαφορετικά πράγματα».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ