Καλεσμένος στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους το μεσημέρι της Παρασκευής, 24 Μαΐου, βρέθηκε ο Γιώργος Αναγιωτός και μεταξύ άλλων μίλησε για τα επαγγελματικά, την προσωπική του ζωή, αλλά και την περιπέτεια που είχε με την υγεία του και τον ταλαιπώρησε στο παρελθόν.

«Ήμουν από τους τυχερούς συναδέλφους… Μπήκαμε σε μια διαδικασία που κάποιοι συνάδελφοι νιώθουμε άσχημα που έχουμε δουλειά, επειδή δεν υπάρχουν παραγωγές», δήλωσε αρχικά, με αφορμή την αναφορά του στις επαγγελματικές δουλειές που έκανε τον τελευταίο χρόνο.

Την ίδια τύχη, νιώθει και για την προσωπική του ζωή ο Γιώργος Αναγιωτός και αυτό οφείλεται στους ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή του. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Νιώθω τυχερός στην προσωπική μου ζωή και τολμώ να πω ότι έχω ανθρώπους που με αγαπούν».

Τα προβλήματα υγείας, ήταν οι δυσκολότερες στιγμές στη ζωή του ηθοποιού γι’ αυτό και ο Γιώργος Αναγιωτός επιμένει ότι «αυτά είναι προβλήματα» και όχι ασήμαντες λεπτομέρειες της καθημερινότητας. «Είχα κήλη στο νωτιαίο μυελό, αλλά το προλάβαμε… Παραλίγο να ήμουν τετραπληγικός. Όταν κάνεις εικόνα που θα μπορούσε να είσαι αυτή τη στιγμή με βάση αυτά που πέρασες, αντιλαμβάνεσαι ότι όλα τα υπόλοιπα είναι μικρά».

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του ηθοποιού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ