Ο Γιώργος Αναγιωτός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” και στην ενότητα “Εξομολογήσεις” με τον Τάσο Ευαγγέλου.

Ο δημοφιλής Κύπριος ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, στο ξεκίνημα της καριέρας του στην Αθήνα, στην πρόταση από γνωστή ελληνική σειρά που αρνήθηκε αλλά και στο χωρισμό του από τη Βαλεντίνα Νικολάου.

«Κάποτε τα όμορφα πράγματα τελειώνουν… κάτι σημαίνει τελείωσε, δεν έχω ακόμα ξεκάθαρο λόγο. Κάπου σβήνει ο έρωτας και γίνεται αγάπη […] Οι επόμενες μέρες ήταν δύσκολες όπως σε κάθε χωρισμό. Είχα φίλους καλούς δίπλα μου και με βοήθησαν αρκετά στο να υπάρξω μόνος πλέον. Υπάρχει καλή σχέση με τη Βαλεντίνα, είναι αυτό που λες όμως ότι τελείωσε…», ανέφερε ο Γιώργος Αναγιωτός για το χωρισμό του.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει οι γονείς του δεν γνώριζαν για το χωρισμό και το έμαθαν από τα μέσα ενημέρωσης.

«Οι γονείς και οι συγγενείς δεν είχαν ιδέα για το χωρισμό, δεν το είχα συζητήσει μαζί τους. Είχα να διαχειριστώ το μέσα μου αλλά και να δικαιολογήσω την κατάσταση και στον κύκλο μου. Είμαστε και μικρή κοινωνία, με ενόχλησε που το έμαθαν από sites, περιοδικά, εκπομπές», δήλωσε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι μετά το χωρισμό, υπήρξε άτομο που του κέντρισε το ενδιαφέρον.

Δείτε όλη τη συνέντευξη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ