Για τη συμμετοχή του στον «Σασμό» και τον χώρο της υποκριτικής γενικότερα, μίλησε ο Γιώργος Αμούτζας στη συνέντευξη που παραχώρησε για την εκπομπή «Δυο στις 10», ενώ αποκάλυψε και μια τραυματική απώλεια που βίωσε.

«Έχω χάσει τον αδελφικό μου φίλο μπροστά στα μάτια μου, σε τροχαίο δυστύχημα. Μια τόσο σημαντική απώλεια δεν γιατρεύεται με τον καιρό, απλώς καταφέρνεις να δεις το πρόβλημα από διαφορετική σκοπιά» δήλωσε ο ηθοποιός.

Νωρίτερα, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο ίδιος ανέφερε πως: «Δεν ήταν όνειρό μου από παιδί να γίνω ηθοποιός, παρότι προέρχομαι από θεατρική οικογένεια. Η υποκριτική είναι ένα δύσκολο επάγγελμα και δεν είναι για όλους».

Για τον «Σασμό», είπε: «Πρέπει να δώσουμε στους τηλεθεατές έναν λόγο να συνεχίσουν να μας βλέπουμε και την τρίτη χρονιά. Δεν κοιτάω τα νούμερα τηλεθέασης σε καθημερινή βάση, ούτε καν σε εβδομαδιαία. Είναι ενθαρρυντικό να ξέρεις ότι η σειρά που παίζεις βρίσκεται στην πρώτη θέση. Δεν έχω ιδέα τι θα κάνει ο Νικηφόρος στην τρίτη σεζόν».

«Νιώθω ότι είμαι σε μια ηλικία που τώρα χτίζω, δεν είναι η στιγμή να πω κουράστηκα. Ο έρωτας είναι σημαντικός για όλους τους ανθρώπους, είναι ψυχοθεραπεία. Κάνω πολλές χαζομάρες όταν είμαι ερωτευμένος» δήλωσε τέλος, ο Γιώργος Αμούτζας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ