Ο Γιώργος Αλκαίος επρόκειτο να εμφανιστεί στη σκηνή των φετινών MAD VMA με την Έλενα Παπαρίζου, κάτι που δεν συνέβη, αφού η τραγουδίστρια αποχώρησε λόγω του συμβάντος μεταξύ Snik και Light.

Ο τραγουδιστής μίλησε στον Τάσο Ριζόπουλο και αποκάλυψε: «Ήμασταν το τελευταίο act και θα λέγαμε το «Τι τι». Είδα την Έλενα στο διάδρομο, κλαίγοντας. Εννοείται ότι με ρώτησε «τι κάνουμε τώρα, δεν μπορώ να βγω;» και της λέω αλλάζουμε και φεύγουμε».

Αλκαίος

Η Έλενα Παπαρίζου κοινοποίησε τα συναισθήματά της και τοποθετήθηκε για την απόφασή της να αποχωρήσει από τα MAD VMA 2022 με μια συγκινητική ανάρτηση.

«Η μουσική υπάρχει στη ζωή μας για να μας ενώνει. Για να περνάμε καλά. Χθες ζήσαμε κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει… Λυπάμαι βαθύτατα που το 2022 υπάρχει πόλεμος, πεθαίνει κόσμος, τα νοσοκομεία είναι γεμάτα μεγάλους και παιδιά με σοβαρά νοσήματα. Αυτά με θλίβουν. Αυτά είναι σοβαρά προβλήματα. Οχι αυτό που έγινε χθες μπροστά στα μάτια μας, μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών και κυρίως παιδιών. Το λιγότερο που οφείλαμε να κάνουμε είναι να απομακρυνθούμε από το σημείο της έντασης για να γλιτώσουμε τα χειρότερα».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ