Σε μια κοινή τους συνέντευξη για την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα αποκάλυψαν την κρίση που είχαν περάσει στον γάμο τους, ενώ παράλληλα μίλησαν για τον αείμνηστο Αντώνη Βαρδή και την ομοιότητα με τον γιο τους

Αρχικά, για τον γιο τους, η Νατάσα Σκαφίδα ανέφερε: «Ο γιος μας είναι πολύ συνεργάσιμος και ακούει. Η κόρη μας είναι πιο δυναμική και ατίθαση. Όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος μας, η κόρη μας φανταζόταν ότι θα μείνει για λίγο στο σπίτι. Η μικρή μας είχε πει εξαρχής ότι δεν θέλει αδελφάκι, οπότε όταν έμαθε ότι είμαι έγκυος της ήρθε λίγο βαρύ. Έχει κάποια ξεσπάσματα θυμού και γενικά δεν θέλει να μοιράζεται τα πράγματά της μαζί του».

Ο Γιάννης Βαρδής, πρόσθεσε ότι ο μικρός μοιάζει πολύ στον παππού του, τόσο στην εμφάνιση, όσο και στον χαρακτήρα και γενικότερα τον τρόπο συμπεριφοράς του: «Ο γιος μας, εκτός από το όνομα, μοιάζει πολύ στον παππού του, Αντώνη Βαρδή. Οι πλάκες που κάνει, έχει χιούμορ, οι γκριμάτσες. Κάποιες φορές νιώθω ότι μεγαλώνουμε τον πατέρα μου».

Τέλος, για τη ρήξη στον γάμο τους και την πολύ μεγάλη κρίση που πέρασαν, το ζευγάρι αναφέρει: «Μέχρι επτά μηνών ο γιος μας ήταν πολύ δύσκολο μωρό. Είχε θέματα με το στομάχι του και στην αρχή αντιμετωπίσαμε πολλά θέματα με αυτό. Αυτή η περίοδος είχε αντίκτυπο και σε εμάς γιατί τρέχαμε κάθε μέρα στους γιατρούς, ήμασταν άυπνοι, δεν σκεφτόμασταν καθαρά. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε με το μωρό, ζήτησα βοήθεια.

Ήταν μια περίοδος που τσακωνόμασταν αρκετά, δεν υπήρχε ανοχή. Λέγαμε πράγματα που δεν τα φιλτράραμε. Ήταν πολύ δυνατό και δύσκολο και όταν το ξεπεράσαμε είπαμε ότι θα είμαστε μαζί για πάντα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ