Σε νέα του συνέντευξη ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, μεταξύ άλλων, μίλησε για  τα πράγματα που τον κάνουν να χάνει τον έλεγχο αλλά και τις «καταστροφές» του.

«Χάνω τον έλεγχο για μικροπράγματα. Στα σημαντικά μπορεί να είμαι απίστευτα ψύχραιμος. Τις προάλλες μου γύρισε ο εγκέφαλος γιατί είχα παραγγείλει καφέ και ο καφές δεν ήρθε ποτέ. Πέρασε 1,5 ωρα. Αυτό είναι ένα ψεγάδι τεράστιο που έχω, που το έχω πάρει από τον πατέρα μου, αν δεν πιω καφέ το πρωί, μη μου πεις ούτε καλημέρα.

Δεν είμαι πρωινός τύπος, δεν ξυπνάω ευχάριστα και “τι ωραία που είναι η ζωή”. Μπορεί κάποιος να μου μιλήσει μετά τον καφέ. Μια τζούρα αρκεί, είναι στο μυαλό. Γιατί να κόψω τον καφέ; Αν κόψω τον καφέ πρέπει να κόψω και το τσιγάρο» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Το τσιγάρο και ο καφές πάνε πακέτο. Ξεκίνησα το τσιγάρο μεγάλος, στα 22 μου. Δεν είναι ότι το είχα από το σχολείο, ότι κάπνιζα κρυφά από τους γονείς μου. Ήταν πολύ συνειδητή η απόφαση της καταστροφής μου. Οι άλλες καταστροφές στη ζωή μου έχουν έρθει καταλάθος. Εκ του αποτελέσματος, οι επιτυχίες στη ζωή μου είναι περισσότερες από τις καταστροφές».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ