Ο Γιάννης Στάνκογλου πρωταγωνιστεί στο έργο «Οιδίπους τύραννος» και μίλησε στο «Μega Καλημέρα» ενώ αναφέρθηκε και στο διαζύγιό του με την Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν.

«Ήταν μια δήλωση. Έχει συμβεί αυτό εδώ και 3-3,5 χρόνια. Ούτως ή άλλως είμαι από τους ανθρώπους δε θέλω η προσωπική μου ζωή να είναι πολύ στα φώτα. Έχω δυο παιδιά που προσπαθώ να τα προστατέψω. Είναι όλα καλά, έχουμε μια εξαιρετική σχέση με τη πρώην σύζυγό μου, έχουμε τρελή συνεννόηση για τα παιδιά. Έχω και συνεπιμέλεια, οπότε είναι πάρα πολύ όμορφο όλο αυτό».

«Δεν σκέφτηκα ποτέ, ούτε στα πρώτα μου βήματα να κάνω κάτι άλλο και να αφήσω την υποκριτική, σκεφτόμουν μόνο με ποιους θέλω να συνεργαστώ, σε ποια ομάδα θέλω να ανήκω και τι θέλω να κάνω. Νάρκισσος δεν υπήρξα ποτέ νομίζω. Και αν υπήρξα, ήταν με το κοντινό μου περιβάλλον, με τους οικείους μου και τους φίλους μου. Μπορεί να έπιανα τον εαυτό μου να μιλάω κάπως και σκεφτόμουν, “ποιος νομίζεις ότι είσαι ρε φίλε και μιλάς έτσι”. Έχει τύχει να το παίξω και ξερόλας και την επόμενη μέρα να σηκωθώ και να πω “ώπα, δεν είχες δίκιο”», ανέφερε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Ο Γιάννης Στάνκογλου έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό του.

Ακόμα, τόνισε: «Έχει να κάνει με το πως με προσεγγίζει κάποιος. Είναι πολύ σημαντικό για μένα το να σέβεσαι, να ξέρεις ότι υπάρχουν κάποια όρια και να με βλέπεις ως κομμάτι του θεάτρου και της υποκριτικής και όχι σαν έναν celebrity. Δεν θέλω να είμαι celebrity. Έχει τύχει πολλές φορές να έρθω σε άβολη θέση. Συχνά υπάρχει κόσμος που έχει έντονη ανάγκη να έρθει κοντά σου με έναν τρόπο που όμως εσύ δε χρειάζεσαι εκείνη τη στιγμή».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ