Ο Γιάννης Κουκουράκης και η Δανάη Μιχαλάκη βρέθηκαν καλεσμένοι στην παράσταση “Οι Μέλισσες αγριεύουν τις νύχτες” στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο τραγουδιστής ερμήνευσε γνωστές επιτυχίες, ενώ έκανε και μια συγκινητική αναφορά στον Πάνο Νάτση, με τον οποίο εκτός από συνάδελφοι ήταν και καλοί φίλοι.

«Το είδα και από εμένα. Είχα πολλά όρια, πολλούς φραγμούς, πολλές σκέψεις, αλλά τελικά δεν με πήγε πουθενά. Και κάτι τέτοιες στιγμές μας δίνουν κάτι χαστούκια χωρίς προηγούμενο, και γι’ αυτό αφιερώνω αυτά τα τραγούδια στον φίλο μου τον Πάνο που έφυγε. Αλλά και σε όλους εσάς που ελπίζω να ζείτε αυτές τις στιγμές σαν να είναι όχι οι τελευταίες, αλλά με το ίδιο πάθος», ανέφερε ο Γιάννης Κουκουράκης για τον Πάνο Νάτση που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή έπειτα από τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του στο κέντρο της Αθήνας πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Ο Γιάννης Κουκουράκης και ο Πάνος Νάτσης συνεργάζονταν για τρίτη στη θεατρική παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ