Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε ο Γιάννης Φουντούλης, καλεσμένος στο “The 2Night Show” της Τρίτης.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Πόλο μίλησε για το καλοκαίρι που κατέκτησε φορώντας το εθνόσημο το ασημένιο μετάλλιο. “Θα σου πω την αλήθεια, πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο, αλλά ότι θα πάμε στον τελικό δεν ήταν κάτι που ήμασταν σίγουροι ότι θα συμβεί. Αυτό χτίστηκε στην πορεία του τουρνουά. Όσο περνούσαν τα παιχνίδια λέγαμε πως θα φτάσουμε μέχρι την κορυφή” παραδέχθηκε ο Γιάννης Φουντούλης.

Για τη ξαφνική δημοσιότητα που ήρθε μετά την κατάκτηση του Ολυμπιακού μεταλλίου, ο Γιάννης Φουντούλης προσθέτει: “Σε κάποια πράγματα μπορεί να λες ότι θα το ήθελες, αλλά σε κάποιες καταστάσεις λες ότι ευτυχώς που δεν με ξέρει κάποιος”.

Όσο για το μέλλον του, μετά το τέλος της ενασχόλησής του με το πόλο, ανέφερε: “Ήθελα παράλληλα με το πόλο να προετοιμάσω κάπως την επόμενη μέρα. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι σίγουρος ότι αυτός θα είναι ο επαγγελματικός μου δρόμος. Έχω σπουδάσει χρηματοοικονομικά, αλλά το να βγει ένα παιδί 36 χρονών, γιατί έχω ακόμα χρόνια ενασχόλησης με το πόλο, δεν είναι πολύ εύκολο για τη σταδιοδρομία του χωρίς προϋπηρεσία. Απλά σπούδασα γιατί το ήθελα ως ένα στάδιο εξέλιξης”.

Θα συμμετάσχουν και στην επόμενη Ολυμπιάδα; “Έχω στόχο να κάνω τα πάντα για να είμαι στην καλύτερη κατάσταση ώστε να μπορέσω να αγωνιστώ και εκεί” απάντησε ο Γιάννης Φουντούλης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ