Συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών και τον δημοσιογράφο Γιάννη Ξυνόπουλο, παραχώρησε ο Γιάννης Μπέζος. Το θέμα της ελληνικής τηλεόρασης και η μυθοπλασία πρωταγωνίστησαν στην συνέντευξη και μεταξύ άλλων, δίνει και την άποψη του για τα σχόλια που έγιναν για την σειρά Super Mammy του Μάρκου Σεφερλή.

Ο γνωστός ηθοποιός έχοντας πρωταγωνιστήσει σε κάποιες από τις πιο επιτυχημένες σειρές, εκφράζει την ανησυχία του όσον αφορά την έντονη επιστροφή της μυθοπλασίας στην τηλεόραση και για την ποιότητά των σειρών που θα δούμε. Πιο συγκεκριμένα, δηλώνει ότι «Τηλεοπτικά υπάρχει μια τάση επιστροφής της μυθοπλασίας θα έλεγα αρκετά έντονη, η οποία θα ακολουθήσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα επιστρέψει μαζί με την ανοησία. Το λέω αυτό γιατί αυτά τα δύο πολλές φορές συμβαδίζουν. Το έχουμε ζήσει στο παρελθόν και μετά θα ξανατραβάμε τα μαλλιά μας. Δηλαδή, το ότι θα γίνουν πολλές τηλεοπτικές σειρές δεν σημαίνει ότι θα είναι και καλές», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

Όσον αφορά την ελληνική τηλεόραση και τις επιλογές της, δίνει την δική του οπτική και εξηγεί πως: «Η ελληνική τηλεόραση δεν τολμάει, φοβάται το εμπορικό της κομμάτι, εννοώ, και δεν έχει την υπομονή. Αυτά, ξέρετε, θέλουν υπομονή, θέλουν χρόνο. Για να γίνουν τα καλά πράγματα, θέλουν και το χρόνο τους. Τα κανάλια λοιπόν ίσως δεν έχουν την υπομονή, ίσως δεν έχουν και την οικονομική άνεση, γιατί η αγορά η δική μας είναι σχετικά μικρή, οι τηλεοπτικοί σταθμοί είναι πολλοί και δεν έχουν την υπομονή. Βέβαια, υπάρχει ένα κλίμα συντηρητισμού και στη θεματολογία και στο λόγο και δεν τολμάμε εύκολα».

Σχετικά με τα σχόλια που έχει δεχτεί το Super Mammy και ο Μάρκος Σεφερλής, ο Γιάννης Μπέζος είπε: «Δεν σχολιάζω τίποτα γι’ αυτά τα θέματα ποτέ. Αυτά τα ζητήματα τα κρίνει ο χρόνος, η διάρκεια. Όμως εγώ δεν κρίνω ποτέ τι κάνουν οι άλλοι. Εμένα με ενδιαφέρει τι κάνω εγώ. Σας είπα και πριν ότι είναι συντηρητική η ελληνική τηλεόραση. Αυτό δεν δικαιώνει ανθρώπους που κάνουν πράγματα εύκολα, δεν το λέω με αυτή την έννοια. Απλώς, είναι συντηρητική».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ