Ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε, χθες το βράδυ, καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha.

Ο αγαπημένος ηθοποιός θέλησε να μιλήσει για την καριέρα του αλλά και για το πως αντιλαμβάνεται την αγάπη του κόσμου, αφού παραδέχθηκε ότι έχει γίνει αγαπητός όχι από τους ρόλους που παίζει αλλά εξαιτίας της φυσιογνωμίας του.

«Δεν μπαίνω σε κανέναν ρόλο ποτέ, θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους ρόλους που κάνω. Οι θεατές δεν έρχονται να δουν τον ρόλο, αλλά εμένα να παίζω. Κανείς δεν ασχολείται με τους ρόλους. Αυτά είναι κλισέ που τα χρησιμοποιούμε στον χώρο μας για να εντυπωσιάζουμε. Νομίζω πως οι θεατές έρχονται για να μοιραστούν λίγες ώρες μαζί μας. Γιατί έχουμε να τους πούμε, μέσα από ένα έργο ή αν δεν έχουμε κάτι να τους πούμε, απογοητεύονται και φεύγουν», δεν δίστασε να παραδεχθεί ο Γιάννης Μπέζος.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αποκάλυψε ακόμα ότι παρακολουθεί τις επαναλήψεις των τηλεοπτικών σειρών που έχει συμμετάσχει καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε:
«νοσταλγούμε το παρασκήνιο και τον χρόνο που έγιναν αυτά. Ότι ήμασταν νεότεροι και φυσικά λιγότερο υπεύθυνοι. Τώρα που μεγαλώσουμε, εγώ τουλάχιστον θέλω άλλα πράγματα. Πιστεύω ότι έχω μεγαλύτερη υποχρέωση απέναντι στους τηλεθεατές όσο μεγαλώνουμε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ