Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου στις 18:45 στον ALPHA Kύπρου, ο Τάσος Τρύφωνος υποδέχεται τον Γιάννη Μπέζο σε μία εξομολογητική συνέντευξη που θα συζητηθεί. Ο αγαπημένος ηθοποιός μιλάει, μεταξύ άλλων, για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη σχέση τους όλα αυτά τα χρόνια. Χωρίς δισταγμό, παίρνει θέση για όσα κατηγορείται ο Φιλιππίδης, κάνοντας παράλληλα αναφορά και στο ελληνικό #metoo.

Με ξεκάθαρα λόγια, μιλάει -ίσως για πρώτη φορά- για τον πρώτο του γάμο, όταν ήταν πολύ νέος, για τη γνωριμία, τη σχέση του και τον γάμο του με τη Ναταλία Τσαλίκη, καθώς και για την κόρη του Ηρώ Μπέζου. Γιατί δεν του αρέσει να φωτογραφίζεται με κόσμο και γιατί δεν του αρέσει η ιδέα να ξαναγίνουν σήμερα επιτυχημένες σειρές στις οποίες πρωταγωνίστησε στο παρελθόν, όπως οι «Απαράδεκτοι» και η σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»;

Κάθε Κυριακή στις 18:45 στον ALPHA Kύπρου, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας.

Άνθρωποι που διαπρέπουν στον χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TET-A-TET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή.

«ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA»: Κυριακή στις 18:45 στον ALPHA Κύπρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ