Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέρα από “αστέρι” του μπάσκετ σε παγκόσμιο επίπεδο είναι ο πιο cool μπαμπάς. Ο διάσημος μπασκεντμπολίστας όταν αφήνει το παρκέ των γηπέδων απολαμβάνει να περνά χρόνο με την οικογένειά του και ιδιαίτερα με το γιο του Λίαμ Τσαρλς, στον οποίο έχει αδυναμία.

Πρόσφατα ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία από μια έξοδο με το γιο του κατά την οποία ο περήφανος μπαμπάς οδηγεί τον μικρό Τσαρλς σε μια “μέρα παιχνιδιού” ενώ μεταφέρει τα πράγματά του.

Όπως μπορεί να διακρίνει κανείς από τις φωτογραφίες ο γιος του διάσημου μπασκεντμπολίστα που έχει τις ρίζες του στην Ελλάδα, έχει κληρονομήσει το στιλ του πατέρα του και κεντρίζει τα βλέμματα με την αυτοπεποίθησή του. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολιάζει στη λεζάντα: “Τα καθήκοντα του μπαμπά σε μια μέρα παιχνιδιού“.

Ο μικρός φορά ένα επώνυμο σετ φόρμας και μαύρα γυαλιά ηλίου και ποζάρει περήφανα δίπλα στον μπαμπά του. Οι φωτογραφίες απέσπασαν χιλιάδες likes στα social, ενώ στα σχόλια αντέδρασαν τα αδέρφια του γνωστού μπασκεντμπολίστα.

Δείτε τις τρυφερές φωτογραφίες ακολούθως:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ