Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί ένα από τους πιο διάσημους παίκτες του ΝΒΑ και μάλιστα έχει κερδίσει τον τίτλο του MVP. Ο μπασκετμπολίτας των Μπακς εκτός από την μπάλα που είναι μεγάλη του αγάπη, έχει μεγαλύτερη αγάπη για την οικογένειά του.

Εκείνος και η Μαράια έχουν αποκτήσει δυο παιδιά και η ζωή τους έχει πάρει άλλο χρώμα. Ο Γιάννης, παρόλο που έχει περάσει αρκετά δύσκολα παιδικά χρόνια, εστιάζει στη θετική πλευρά της ζωής και επικοινωνεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χαρούμενες στιγμές του.

Ωστόσο, η νέα του δημοσίευση προκάλεσε κάποια σχόλια, καθώς σε μια από τις λήψεις που κοινοποίησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ακουμπά τη Μαράια στον γλουτό της, με αποτέλεσμα κάποιοι να αντιδράσουν.

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Στη δημοσίευσή του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέφερε «δική μου» και πόζαρε στο πλευρό της συντρόφου του και μητέρας των παιδιών του.

Κάποιοι εκθείασαν τα στιγμιότυπα και μάλιστα έκαναν αναφορά στο ύψος του Greek Freak και το πόσο όμορφοι δείχνουν οι δυο τους, ωστόσο μια μερίδα κόσμου προβληματίστηκε με την τοποθέτηση του χεριού του star του ΝΒΑ στον γλουτό της Μαράια.

«Η τοποθέτση του χεριού», «Είναι απρεπές αυτό», «Σβήσε τη δεύτερη εικόνα», «Η δεύτερη λήψη δεν είναι απαραίτητη», «Είναι φοβερός», ήταν κάποια από τα σχόλια του κοινού.

γιάννης αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια φροντίζουν τους γιους τους και κάνουν πράγματα που τους ευχαριστούν, ενώ εκείνη και τα παιδιά τους τον έχουν απολαύσει στο παρκέ.

Ο μπασκετμπολίτας και η Μαράια λατρεύουν τον Λίαμ και τον δεύτερο γιο τους, ο οποίος θα πάρει το όνομα Μάβερικ Σάι. «Τα αγόρια μου. Το να είμαι η μαμά σας είναι η μεγαλύτερη χαρά! Ακούω ότι είναι η ημέρα που είναι αφιερωμένη στους γιους και με αυτή την ευκαιρία γιορτάζω αυτά τα δύο απίθανα παιδιά», είχε αναφέρει η Μαράια σε ανάρτησή της.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ