Είναι από τους πιο αγαπητούς Έλληνες, που κάνουν τη χώρα μας υπερήφανη στο εξωτερικό. Με βαθιά αγάπη για την Ελλάδα, όσο κι αν η καριέρα του τον θέλει στον εξωτερικό, εκείνος πάντα επιστρέφει εδώ. Έτσι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα μπορούσε να μην γιορτάσει την ωραιότερη ημέρα της κοινής του ζωής με την αγαπημένη του, στο μέρος που λατρεύει όσο τίποτα άλλο.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου μέσα από το «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης 25/4, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια ετοιμάζουν τον γάμο τους στα τέλη Αυγούστου. Μάλιστα, το μυστήριο πρόκειται να γίνει στην Πύλο, σε ξενοδοχειακό θέρετρο, σε μία ανοιχτή τελετή.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, πέρα από τους επώνυμους καλεσμένους, θα υπάρχουν και πολλοί καλεσμένοι από την περιοχή που μεγάλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τα Σεπόλια. Τα προσκλητήρια φαίνεται πως έχουν ήδη μοιραστεί με το ζευγάρι να προετοιμάζει από τώρα και την παραμικρή λεπτομέρεια προκειμένου όλα να είναι στην εντέλεια.

Το ζευγάρι, που δεν έχει παντρευτεί, έχει ήδη αποκτήσει τρία παιδιά -δύο αγόρια και ένα κορίτσι- αλλά οι όρκοι αγάπης και πίστης που ανταλλάσσουν στα social μάς κάνουν να πιστεύουμε πως πρόκειται για την αληθινή αγάπη.

Γιάννης Αντετοκούνμπο

«Μπορούμε να περάσουμε τα επόμενα 100 χρόνια μαζί; Σ ‘αγαπώ μωρό μου χρόνια πολλά…», είχε γράψει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Instagram στα γενέθλια της.

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Φωτογραφίες: Instagram

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ