Ο Γιάννης Αϊβάζης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μπαρτσώκα το μεσημέρι του Σαββάτου στο MEGA. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε, μεταξύ άλλων, για την παρουσίαση του ριάλιτι Παταγονία ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που κινήθηκε δικαστικά εναντίον προσώπου και δικαιώθηκε εκ του αποτελέσματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αϊβάζης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πλέον δεν με επηρεάζουν τα αρνητικά σχόλια στα social media. Θυμώνω γενικά με τους ανθρώπους που δεν έχουν ταυτότητα και κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Δηλαδή το θεωρώ σαν την μεγαλύτερη δειλία. Αν γουστάρεις να πεις κάτι, γράψε το όνομα σου και πες το και να έχεις και την ευθύνη σε αυτό που λες».

«Απαντούσες παλαιότερα;» ρώτησε ο ρεπόρτερ για να απαντήσει ο Γιάννης Αϊβάζης ως εξής. «Έχω πάει και δικαστικά, τον έχω βρει. Έχει καταδικαστεί άνθρωπος και δεν λυπάμαι καθόλου γι’ αυτό. Γνώμη μπορεί να έχει ο καθένας από την στιγμή που εκτίθεσαι. Να σε βρίζει όμως και να σε διασύρει, δεν έχει κανένας το δικαίωμα».

«Για να βρεθώ στην παρουσίαση της Παταγονίας έπαιξαν πολλά ρόλο. Και το οικονομικό έπαιξε ρόλο, που ήταν ένα αρκετά μεγάλο και σεβαστό ποσό, αλλά και το ίδιο το πρότζεκτ ήταν μια πρόκληση. Η Μαρία μόλις είχε γεννήσει και αμέσως ήρθε η πρόταση για να κάνω το ριάλιτι. Δεν ήθελα να το κάνω γιατί δεν ήθελα να αφήσω την Μαρία για 4 – 5 μήνες μόνη και να φύγω όταν είχε περάσει δύσκολα με την επιλόχειο κατάθλιψη. Η Μαρία όμως με απείλησε τότε ότι, αν δεν το κάνω, θα χωρίσουμε»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ