Δεν ξεκίνησε πολύ καλά η εβδομάδα για την Κατερίνα Καινούργιου αφού εκνευρίστηκε στον αέρα με καλεσμένο της.  Ο λόγος για τον Σπύρο Μπιμπίλα ο οπόιος βγήκε μέσω Skype στο Super Katerina αλλά βιαζόταν καθώς την ίδια στιγμή τον καλούσαν να βγει και στο «Πρωινό» του ANT1.

Τότε, η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να πει στον αέρα της εκπομπής: «Δεν έχω θέμα να βγούμε διακαναλικά, αλλά πρέπει να το συνεννοηθούμε. Όλο αυτό το παρασκήνιο που λες εγώ και το τηλεοπτικό κοινό δεν το γνωρίζουμε. Είναι περιττό να το λες. Αυτό που κάνεις τώρα με στεναχωρεί. Θες να κλείσουμε να βγεις στην Φαίη; Δεν έχω θέμα εγώ»

Μετά την προβολή των δηλώσεων του Κωνσταντίνου Τζούμα, ο Σπύρος Μπιμπίλας τόνισε ότι είχε κανονίσει να βγει στην εκπομπή του Alpha για πέντε λεπτά και πως τον κρατούν παραπάνω ώρα ενώ βιάζεται να φύγει.

Τότε η Κατερίνα Καινούργιου φανερά εκνευρισμένη τόνισε «Έχω αρχίσει και στεναχωριέμαι γιατί έχεις βγει από την αρχή και μου λες θέλω να βγω στην Φαίη. Δηλαδή πραγματικά με κάνεις και νιώθω άσχημα. Και στους άλλους κάνεις το ίδιο; Μα τρία λεπτά είσαι στον αέρα. Βρε Σπύρο από την ώρα που έχεις βγει σε μένα, όλο γκρινιάζεις. Για να κλείσεις και να βγεις απέναντι βρε Σπύρο. Κλείστε τον Σπύρο, να βγει απέναντι. Αν αυτό θες, με το καλημέρα μου το λες κάθε φορά. Με προσβάλλεις και μένα αυτή τη στιγμή. Είπαμε δέκα λεπτά, και μιλήσαμε 8! Έχουμε ακόμη δυο λεπτά. Δεν σε καλούμε μόνο να σχολιάζεις, σε στηρίζουμε σε ό,τι και αν μας ζητήσεις».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ