Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Σταύρος Σβήγκος το απόγευμα της Παρασκευής στην ΕΡΤ. Ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην κακή εμπειρία που είχε στο παρελθόν σε οντισιόν από την οποία και αποχώρησε αηδιασμένος, όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά είπε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σταύρος Σβήγκος σημείωσε χαρακτηριστικά πως » ήμουν 18 χρονών και αντέδρασα φεύγοντας αλλά πέρασαν μήνες για να καταλάβω τι μου συμβαίνει. Ήταν μια οντισιόν που με έκανε να αισθανθώ πάρα πολύ άβολα. Με είχε αγγίξει και σηκώθηκα και έφυγα. Σταμάτησα την οντισιόν ευγενικά, ακόμα και τότε με μια σπρωξιά, με νεύρα πάρα πολλά και σηκώθηκα και έφυγα».

«Μέχρι να φτάσω στο σπίτι που τότε ζούσα ακόμη με τους γονείς μου, σκεφτόμουν πως θα αντιμετωπίσω τον πατέρα και την μάνα μου. Ένιωθα βιασμένος πραγματικά και ήθελα να κάνω μπάνιο. Όλο αυτό το πράγμα σε ένα παιδί, που δεν έχει ιδέα στα 17 ή στα 18 του χρόνια, δεν ξέρεις που μπορεί να φτάσει. Πέρασαν μήνες για να μπορέσω να το αποκωδικοποιήσω στον εγκέφαλο μου τι είχε γίνει και να μιλήσω στους δικούς μου. Έλεγα ότι μάλλον εγώ κάνω λάθος και μάλλον έτσι γίνεται».

«Δεν το κατήγγειλα, αλλά βρέθηκα με άλλα τέσσερα άτομα που είχαν περάσει το ίδιο και το ανακοινώσαμε με κάποιον τρόπο. Ήταν αρκετό και νομίζω πως δεν υπάρχει πια στον χάρτη» συμπλήρωσε ο ηθοποιός στο απογευματινό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ