Μητέρα έγινε γνωστή Ελληνίδα μοντέλο, ύστερα από τρία χρόνια προσπαθειών για να αποκτήσει παιδιά.

Ο λόγος για τη Νταϊάνα Ιγροπούλου, που σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso έγινε μητέρα πριν έναν μήνα και απέκτησε δίδυμα αγοράκια. Το μοντέλο έγινε γνωστό ύστερα από το τίτλο Μις Γιανγκ στα καλλιστεία του ANT1 ενώ το 2007 πήρε τον διεθνή τίτλο Queen of Universe.

Μετά το τέλος των σπουδών της στην Αγγλία, η Νταϊάνα Ιγροπούλου εγκαταστάθηκε στην Αυστρία, όπου είχαν μετακομίσει ήδη οι γονείς της και ο μικρότερος αδερφός της. Έτσι άρχισε να μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στη Βιέννη και στο Λονδίνο, αφού στο μεταξύ είχε μπει στη ζωή της και ο σύντροφός της, Ramez, ένας Ιρανοσουηδός χρηματιστής και επιχειρηματίας.

Ο έρωτάς της 31χρονης με τον Ramez

Ο έρωτάς τους ξεκίνησε το 2013 και υπήρξε κεραυνοβόλος. Η απόφασή τους ωστόσο να αποκτήσουν παιδιά έμελλε να τους οδηγήσει σε έναν Γολγοθά, κάτι που είχε αποκαλύψει και η ίδια η Νταϊάνα με μια ανάρτηση στο Instagram.

«Θέλησα να απέχω λίγο αυτούς τους τελευταίους μήνες για να αφοσιωθώ στην εγκυμοσύνη μου. Το να φτάσω μέχρι εδώ ήταν μεγάλη πρόκληση. Μετά από πολλά “ταξίδια” σε μαιευτικές κλινικές, εξετάσεις, χειρουργείο και έναν κύκλο εξωσωματικής, επιτέλους πήρα τα αποτελέσματα για τα οποία προσεύχομασταν: Ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης. Τώρα, τρία χρόνια μετά, δεν μπορούμε να σταματήσουμε να χαμογελάμε» είχε γράψει το μοντέλο.

Το ζευγάρι απολαμβάνει τους νέους ρόλους ως γονείς ενώ τα δίδυμα αγοράκια τους θα ονομαστούν David και John.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ