Η Αμαρυλλίς έγινε για για πρώτη φορά μανούλα και αρχικά την γνωστοποίηση των ευχάριστων νέων έκανε ο Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή το Νίκου Μουτσινά.

Ο τραγουδιστής είπε: «Το καινούργιο μου τραγούδι, “Άσε με να σε προσέχω“, είναι μία αφιέρωση που θέλω να κάνω στον φίλο μου και συνεργάτη μου τον Κώστα Ματσίκα, που σήμερα η γυναίκα του η Αμαρυλλίς, πριν από λίγη ώρα γέννησε και ήθελα να αφιερώσω το τραγούδι στο παιδί του».

Η Αμαρρυλίς μέσα από ένα instastory μοιράστηκε με τους followers της την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου, αφού αποφάσισε να δείξει το χεράκι του και την ημερομηνία γέννησης, χωρίς να αποκαλύψει το φύλο.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Αμαρυλλίς δεν είχε κάνει κάποια ανάρτηση για να μιλήσει για το ευχάριστο γεγονός, ούτε είχε δείξει την φουσκωμένη κοιλίτσα της. Αυτό, αποφάσισε να το κάνει τρεις μέρες πριν τον ερχομό του πρώτου της παιδιού όπου έγραψε στη φωτογραφία «Δεν βρίσκω τις λέξεις να περιγράψω το πως νιώθω αλλά ξέρω ότι πλέον ήθελα να το μοιραστώ αυτό μαζί σας»

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ