Μπορεί η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας να κρατούσαν χαμηλό προφίλ και τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά πρόσφατα αποφάσισαν να τη δημοσιοποιήσουν και να την επισημοποιήσουν.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες μέρες η influencer και μοντέλο δημοσίευσε ένα στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο φαίνεται η ίδια και ο τραγουδιστής να ποζάρουν σε μία ασπρόμαυρη σέλφι.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Με τα αδέλφια της στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά ο Χρήστος Μάστορας

Το βράδυ του Σαββάτου, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον» όπου εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας μαζί με τη Δέσποινα Βανδή, ωστόσο αυτή τη φορά μαζί με μία ξεχωριστή παρέα. Με μία σειρά stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το μοντέλο έκανε γνωστό ότι μία από τις αδελφές της έχει γενέθλια και η οικογένεια αποφάσισε να τα γιορτάσει εκεί!

Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ότι η οικογένειά της αποτελείται από 7 παιδιά και ότι όλα τα αδέλφια είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους. Κάτι τέτοιο καταλάβαμε κι εμείς από την έξοδό τους, αφού φαίνεται ότι τα μεγαλύτερα αδέλφια της οικογένειας αποφάσισαν να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλια της μικρότερης αδελφής τους, Ναταλίας.

Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει η στιγμή την οποία ο Χρήστος Μάστορας τραγουδάει στη Ναταλία Καληφώνη το «Χρόνια Πολλά» λίγο πριν η τελευταία σβήσει τα κεράκια στην τούρτα της.

Εκτός από τη μαγευτική βραδιά, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη φρόντισε να μας δείξει και το υπέροχο φόρεμα που επέλεξε για την έξοδό της. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα μάξι κόκκινο φόρεμα με κλειστό μπούστο αλλά διακριτικά ανοιχτό στο ύψος των μηρών. Τα μαλλιά της ήταν όπως πάντα υπέροχα και το μακιγιάζ της απλό με ένα έντονο κόκκινο κραγιόν.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ