Μπορεί κανένας από τους δύο να μην το επιβεβαιώνει, η αλήθεια όμως είναι ότι ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη διατηρούν σχέση και είναι πολύ ερωτευμένοι!

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» απαθανάτισε τους δυο τους σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας. Παρά τις φήμες που ήθελαν τη σχέση τους να περνά κρίση και να έχουν πλέον χωρίσει, οι δυο τους εθεάθησαν το μεσημέρι της Πέμπτης να απολαμβάνουν μία χαλαρή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Πανόρμου.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη- Χρήστος Μάστορας: Μαζί στο κέντρο της Αθήνας

Να υπενθυμίσουμε ότι λίγες μέρες πριν, το μοντέλο είχε κάνει κάποιες δηλώσεις που κατά κάποιο τρόπο επιβεβαίωναν τη σχέση των δύο. «Δεν έχω χωρίσει, είμαι μια χαρά. Είμαι σε σχέση… με τον Χρήστο; Με τον Χρήστο. Είμαστε τέλεια, πολύ καλά. Είμαι πολύ ερωτευμένη, δεν συγκατοικούμε…» είχε πει σε πρόσφατες δηλώσεις της η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.
Οι πρώτες φήμες περί σχέσης ανάμεσα στον τραγουδιστή και το μοντέλο κυκλοφόρησαν το καλοκαίρι του 2022, με τον Χρήστο Μάστορα να κάνει περιοδεία στην Ελλάδα και τους παπαράστσι να «εντοπίζουν» τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη σε προορισμούς του tour.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ