Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρουν τα ελληνικά μέσα, ο Νίκος Οικονομόπουλος πρόσφερε οικονομική βοήθεια, στον ηθοποιό, Γιώργο Λαμπάτο.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ρεπορτάζ στην ελληνική “Espresso”, όλα ξεκίνησαν όταν η είδηση για την ανέχεια του Γιώργου Λαμπάτου έγινε γνωστή και ένα από τα τηλεφωνήματα που δέχτηκε ήταν από τον διευθυντή της δισκογραφικής εταιρίας του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Για την ακρίβεια, ο Νίκος Νικόλιζα, γράφει στο ρεπορτάζ του: «Ένα από τα τηλεφωνήματα που δέχτηκε ο Γιώργος Λαμπάτος ήταν από τον διευθυντή της δισκογραφικής εταιρείας του Νίκου Οικονομόπουλου. “Θα ήθελα να σας συναντήσω για να σας δώσω κάτι”, ήταν τα λόγια του άγνωστου άντρα που τηλεφώνησε στον ηθοποιό. Το ραντεβού κλείστηκε λίγα μέτρα πιο πάνω από το σπίτι του ηθοποιού, στην περιοχή της Αχαρνών.

Εκεί ένας άντρας με εγκάρδιο χαιρετισμό σφίγγει το χέρι του Γιώργου Λαμπάτου και του λέει “αυτά τα χρήματα σας τα δίνει ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος. Σας παρακαλώ δεχτείτε τα, αλλά δεν θα ήθελε ο ίδιος να το αναφέρεται πουθενά”. Ο ηθοποιός άρχισε να κλαίει και να ευχαριστεί τον άγνωστο άντρα που του έδωσε τον φάκελο με τα χρήματα».

Στενός φίλος του ηθοποιού συμπληρώνει: «Όταν πήγε στο σπίτι ο Γιώργος Λαμπάτος και άνοιξε το φάκελο, βρήκε μέσα 2000 ευρώ. Τα έχασε και άρχισε να κλαίει πάλι, γιατί με τα χρήματα εκείνα πλήρωσε τρία ενοίκια που χρωστούσε, λογαριασμούς ρεύματος και ότι είχε πάρει βερεσέ από το κοντινό παντοπωλείο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ