Ο τραγικός χαμός του 34χρονου Mad Clip τάραξε πριν από λίγο χρονικό διάστημα την κοινή γνώμη, ενώ σκόρπισε απέραντη θλίψη στα αγαπημένα του πρόσωπα. Ένας από τους κοντινότερους του ανθρώπους, ο FY βρέθηκε στη πρεμιέρα της εκπομπής “Mega Star”, και μίλησε με ιδιαίτερο τρόπο για τη μεταξύ τους σχέση.

Ο νεαρός trapper ανέφερε αρχικά πως προσπαθεί ακόμα να επεξεργαστεί τον χαμό του, σε αυτό, τον έχει βοηθήσει πολύ η δουλειά του: “Προσπαθώ να ανακάμψω από την απώλεια του Mad Clip. Προσπαθώ να δουλεύω όσο μπορώ, για να νιώσω πιο δυνατός. Τα show με κάνουν δυνατό. Χαίρομαι που αυτός ο άνθρωπος επηρέασε τόσο κόσμο όσο ήταν εν ζωή και όχι μετά θάνατον“.

Οι δυο τους ξεκίνησαν περίεργα, αλλά κατάφεραν να δημιουργήσουν μία ξεχωριστή φιλία. “Ημασταν φίλοι από το 2017 στην αρχή νόμιζα ότι δε θα ήθελε να μου μιλάει. Ήταν σαν μεγάλος μου αδερφός, ήταν ο μέντοράς μου και ήμασταν συνέχεια μαζί, είχε απαντήσεις για όλα” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του καλού του φίλου, ο FY έκανε ένα grafiti στη Γλυφάδα για να τον τιμήσει. Αυτό όπως παραδέχτηκε ήταν μία τελείως αυθόρμητη κίνηση: “Ήθελα να υπάρχει ένα μέρος που να θυμίζει τον Mad Clip και να είναι ευχάριστο, γιατί υπάρχει ένα άλλο μέρος που δεν φέρνει ευχάριστες μνήμες“.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ