Το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό της δικηγόρου Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα, σχολίασαν στις 19 Ιουνίου ο Φώτης Σεργολόπουλος και η Τζένη Μελιτά.

Ο παρουσιαστής της ΕΡΤ έκανε έμμεση αναφορά στις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη που προκάλεσαν αντιδράσεις, καθώς και στον Αλέξη Κούγια, ο οποίος σχολίασε περί «ανδρικής συμπεριφοράς».


«Έχω ένα πρόβλημα. Αυτή τη σκάλα που έχουμε εδώ τη φοβάμαι. Μπορεί να είναι υπεύθυνη για μώλωπες, κατάγματα», είπε αρχικά η Τζένη Μελιτά στην αρχή του σατιρικού σκετς.

«Όλοι της έχουμε εμπιστοσύνη αυτής της σκάλας, είναι χρόνια εδώ και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν εσύ δεν χρησιμοποιείς σωστά τη σκάλα. Γιατί αν πάθεις κάτι σε αυτή τη σκάλα, εύκολα μπορεί να σου ζητήσει συγγνώμη και όλα να τελειώσουν. Είναι μία αντρίκια συμπεριφορά εκ μέρους της σκάλας», πρόσθεσε από την πλευρά του ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Θα πει συγγνώμη και όλα θα τελειώσουν. Δεν μπορούμε τώρα να κατηγορούμε μία σκάλα που έχει κάνει καριέρα σκάλας. Έχει ανέβει τα σκαλιά της επιτυχίας και δεν έχει φτάσει πολύ ψηλά. Δεν μπορείς εσύ να την κατακρημνίσεις έτσι. Μία περίπτωση είναι αυτή, υπάρχει κι άλλη;», τόνισε ο παρουσιαστής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ