Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» φιλοξενήθηκε η Φωτεινή Αθερίδου, η οποία αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, τη βάφτιση του γιου τους, αλλά και στον πατέρα της, Θοδωρή Αθερίδη.

Η δημοφιλής ηθοποιός και δημιουργός της σειράς «THE FRIEND» ανέφερε αρχικά ότι όταν ήταν σε μικρότερη ηλικία ήθελε να γίνει ψυχολόγος, ενώ αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο έλεγε στους συμμαθητές της ότι ο πατέρας της ήταν υδραυλικός.

«Τα παιδάκια στο σχοελιο με ρωτούσαν κάτι πράγματα που δεν ίσχυαν, και ντρεπόμουν. Ήταν η εποχή του “Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς”. Νόμιζαν ότι όσοι έβγαιναν στην τηλεόραση ήταν μύθοι. Με ρωτούσαν αν έμενα σε παλάτι», εξομολογήθηκε η Φωτεινή Αθερίδου.

Φωτεινή Αθερίδου

«Με εκνεύριζε και είναι κάτι που θέλω να προσέξω και με το παιδί μου», συμπλήρωσε η ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της. «Κατάλαβα στην τρίτη Λυκείου ότι θα γίνω ηθοποιός. Το σκεφτόμουν και δεν ήθελα να το παραδεχτώ. Δεν σκεφτόμουν πριν ξεκινήσω ότι θα με αντιμετωπίζουν ως κόρη του Αθερίδη, το σκεφτόμουν όταν μπήκα στη σχολή. Τώρα μού έχει φύγει εντελώς», τόνισε η ίδια.

«Πολλοί μπορούν να πουν κάτι στην αρχή και δεν έχει κάνει τα δικά σου. Νιώθω καλά με αυτά που κάνω, τώρα δεν με απασχολέι, τότε με απασχολούσε», σημείωσε η Φωτεινή Αθερίδου.

Παράλληλα, η ηθοποιός μίλησε για τον γιο της, λέγοντας: «Έτυχε. Δεν ήμουν σε φάση, αλλά αφού έγινε μετά το ήθελα. Αμφιταλαντεύτηκα. Με δυσκόλεψε πιο πολύ όταν ήταν μωρό. Τώρα που επικοινωνούμε είναι αλλιώς». Όσον αφορά στον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, εξομολογήθηκε πως είναι στο πλευρό της και συνεισφέρει σημαντικά στο μεγάλωμα του γιου τους. Tέλος, αποκάλυψε ότι η ενασχόληση με τη σεναριογραφία συνέβη όσο φοιτούσε στη σχολή και τόνισε ότι προέκυψε μέσα από μια άσκηση που τούς έβαλε η καθηγήτριά τους. Η ίδια εξέφρασε επίσης τη χαρά της για τη θεατρική παράσταση στην οποία θα παίξει, «Μισάνθρωπος».
Φωτεινή Αθερίδου-Κωνσταντίνος Μαγκλάρας: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου και της βάφτισης του γιου τους

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ