Συνέντευξη Τύπου για την παράσταση «Γεια» που υπογράφει ο Φοίβος δόθηκε χθες 22/11 και η κάμερα του Happy Day βρέθηκε εκεί και μάλιστα πήρε δηλώσεις από τον γνωστό μουσικοσυνθέτη.

Ο Φοίβος εκτός από τις δηλώσεις του για το μιούζικαλ αναφέρθηκε και στην Δέσποινα Βανδή.

«Πριν από αρκετούς μήνες ο δίσκος Γεια έκλεισε 20 χρόνια από την κυκλοφορία του. Παρότι είχε έντονη επικαιρότητα, έφτασε πολύ ψηλά στις τάσεις και μου έκανε εντύπωση. Ένας συνεργάτης μου πέταξε την ιδέα για να το κάνουμε μιούζικαλ και έτσι πέσαμε σε αυτή την παγίδα» είπε αρχικά ο Φοίβος.

«Η Δέσποινα Βανδή δεν θα σας λείψει καθόλου διότι υπάρχει στο DNA όλης της παράστασης και όλων των τραγουδιών. Είναι παντού. Ό,τι κι αν ακούσετε, θα θυμάστε τη Δέσποινα. Ποτέ δεν τσακώθηκα με τη Δέσποινα 17 χρόνια, την αγαπάω και πιστεύω ότι με αγαπάει κι αυτή. Την έχω προσκαλέσει στην παράσταση» συνέχισε ο Φοίβος και κατέληξε μιλώντας για το «Γεια»:

«Τότε ήταν ένας από τους παροιμιώδεις δίσκους, και κοιμόμουν 3 μήνες στο στούντιο σε μία μοκέτα. Αν ανοίξουν τους πνεύμονές μου θα βρουν τα χνούδια της μοκέτας. Είναι ο δίσκος που με κυνηγούσαν οι Ρομά, γιατί έλεγαν ότι έκλεψα τη φωνή του παιδιού τους όταν ακούγεται το “Γεια”».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ