Τα γενέθλιά του έχει σήμερα, Σάββατο 25 Μαρτίου, ο Δημήτρης Φιντιρίκος και από τους πρώτους που θέλησαν να του ευχηθούν δημόσια ήταν φυσικά η σύντροφός του, Κατερίνα Δαλάκα.

Συγκεκριμένα, η γνωστή αθλήτρια ανέβασε στα instastories ένα βίντεο με διάφορα κοινά τους στιγμιότυπα, στο οποίο έγραψε: «Χρόνια πολλά αγάπη μου».

Μάλιστα η Κατερίνα Δαλάκα ετοίμασε στον Δημήτρη Φιντιρίκο μια εντυπωσιακή τούρτα… Batman, ο οποίος λογικά είναι ένας από τους αγαπημένους του ήρωες.

Την τούρτα δημιούργησε ο πρώην παίκτης του Survivor, Κώστας Παπαδόπουλος.

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι αχώριστοι μετά την απρόσμενη αποβολή της αθλήτριας από το Survivor All Star. Το ζευγάρι παρά τις κρίσεις που έχει περάσει κατά καιρούς η σχέση του, είναι πλέον στα καλύτερά του.

  •  Ο Δημήτρης Φιντιρίκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα
  • Είναι γιος του εφοπλιστή Κοσμά Φιντιρίκου που κατάγεται απ τον Πειραιά και της Ειρήνης Χριστίδου (Οδοντίατρος, Διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών), οπού κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη, ενώ έχει ζήσει πέντε χρόνια στο Μονακό.
  • Μόλις από τα 17 του χρόνια άρχισε τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, επενδύοντας σε κατασκευαστικές σε Ελλάδα και Ρουμανία.
  • Είναι ιδιοκτήτης δύο ξενοδοχείων στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και γνωστής εταιρείας αυτοκινήτων.
  • Το 2014 ασχολήθηκε και με τον χώρο της ναυτιλίας, διατηρώντας εταιρεία με σκάφη αναψυχής, ενώ είναι ιδιοκτήτης της τρίτης μεγαλύτερης εταιρείας κλωστοϋφαντουργίας στη Βουλγαρία.
  • Ταυτόχρονα, δραστηριοποιείται και στον χώρο της εστίασης, όντας μέτοχος σε έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους του χώρου, τη Momentum Group.
  • Ασχολείται με τα κοινά και προσφέρει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, αλλά και μεμονωμένες οικογένειες που είχαν ανάγκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ