Σε θλίψη έχει βυθιστεί το πανελλήνιο και παγκύπριο με την τραγωδία που εκτυλίσσεται στα Τέμπη μετά τη φονική σύγκρουση δύο τρένων το βράδυ της Τρίτης, που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους μέχρι στιγμής.

Η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις εξελίξεις και συμπάσχει με τις οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους αλλά και με εκείνες που αγωνιούν να βρουν ζωντανούς εκείνους που αγνοούνται. Τα social media έχουν κατακλυστεί με μηνύματα θλίψης αλλά και οργής για το μοιραίο δυστύχημα. Όσον αφορά τους Κύπριους φοιτητές, το βράδυ έγινε γνωστή η ταυτοποίηση της σορού του Κυπριανού ενώ σήμερα οι οικείοι της 24χρονης Αναστασίας Αδαμίδου, ενημερώθηκαν ότι η σορός της ταυτοποιήθηκε με τη μέθοδο του DNA.

Το δικό της μήνυμα συμπαράστασης αλλά και να εκφράσει τη θλίψη της για τον αδόκητο χαμό των δύο Κυπρίων φοιτητών έστειλε και η Φιλίππα Καρσερά. 

«Ελλάδα και Κύπρος θρηνούν. Όταν νέα παιδιά χάνονται τόσο αδόκητα δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς για κανένα. Μόνο σιωπή και προσευχή για να συμπαρασταθούμε πρωτίστως στους γονείς, αλλά και σε όλους του οικείους. Καλό Παράδεισο Αναστασία και Κυπριανέ. Δύναμη και κουράγιο στους γονείς σας. Είμαστε δίπλα τους» έγραψε στην ανάρτησή της η Πρώτη Κυρία της Κύπρου.

Δείτε την ανάρτησή της:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ