Πρεμιέρα με τη Φαίη Σκορδά έκανε το νέο έτος ο Νίκος Μουτσινάς καθώς η οικοδέσποινα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΣΚΑΙ «Πρωινό μας» ήταν καλεσμένη στο «Καλό Μεσημεράκι». Για το γεμάτο έντασεις προηγούμενο διάστημα που βίωσε, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, η Φαίη Σκορδά.

«Ήταν ένα καλοκαίρι που είχα μεγάλη αγωνία. Είχα άγχος πάρα πολύ. Προσπαθούσα να το φτιάξω μέσα στο μυαλό μου. Να το οραματιστώ. Ήταν ένα καλοκαίρι που δεν ηρέμησα καθόλου. Και συναισθηματική ένταση είχα και ψυχολογική και σωματική γιατί χρειαζόμαστε και διακοπές», είπε η Φαίη Σκορδά. «Για μένα είναι πολύ δύσκολη η αλλαγή. Δεν άλλαζω εύκολα. Αυτοί οι μήνες…δεν τους ευχαριστήθηκα και πολύ. Από εδω και πέρα θα αρχίσω να τους ευχαριστιέμαι», δήλωσε.

Η Φαίη Σκορδά που ζει με τους γιους της, Δημήτρη και Γιάννη στα νότια προάστια, δήλωσε ότι σκέφτεται να μετακομίσει για να βρίσκεται πιο κοντά στη νέα επαγγελματική της στέγη. «Μένω νότια. Θέλω μιαμιση ώρα να φτάσω στη δουλειά και άλλη μίαμιση ώρα να επιστρέψω. Ναι μάλλον θα μετακομίσω. Το σκέφτομαι! Το θέλω πολύ. Έχει να κάνει και με την καθημερινότητα μας με τα παιδιά, έχει να κάνει με πολλά», δήλωσε.

Αναφερόμενη στην τηλεοπτική εμπειρία της, ειδικά στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές, τόνισε: «Το πιο σημαντικό κομμάτι έχει να κάνει με την ώρα. Εγώ θεωρώ ότι οι εκπομπές είναι πρωσοποκεντρικές και το στίγμα το δίνει κάθε φορά ο παρουσιαστής… Το καθαρόαιμο πρωινό είναι ένα γυναικείο μαγκαζίνο. Ανήκει στην ψυχαγωγία, δεν ανήκει στο κομμάτι της ενημέρωσης. Έχει μπερδευτεί». Και πρόσθεσε: «Ξέρω πολύ καλά να σου πω αν δω κάτι στην τηλεόραση αν θα κάνει νούμερα ή όχι. Είναι κάποια θέματα ή ο τρόπος που προσεγγίζονται που ο άλλος θα το δει είτε γιατί σοκάρεται, είτε γιατί μπαίνει σε πράγματα λίγο πιο άσχημα και πιο επικίνδυνα. Επιλέγω να μην ακολουθήσω αυτό το δρόμο συνειδητά. Εγώ συνειδητά επιλέγω να υπάρχει μια δημοσιογραφική προσέγγιση σε αυτά τα θέματα και ένα κοινωνικό σχόλιο που μπορεί να σε κάνει να σκεφτείς και κάτι άλλο, να δεις ποια είναι η ουσία. Για εμένα η ουσία του #metoo είναι να μην υπάρχει ο φόβος και αν κάποιος στο σπίτι του αισθάνεται άσχημα να πάρει κουράγιο και να μιλήσει».

Ποιες πρωινές εκπομπές θα έβλεπε ως τηλεθέατρια; «Θα χαλάρωνα με την Κατερίνα Καινούργιου, δεν θα έβλεπα πάρα πολύ ώρα γιατί με κάνει και γελάω. Ήμασταν σε ένα κάλεσμα και φεύγοντας τη συνάντησα και τρώγαμε. Είχε πλάκα. Είχε μία αλήθεια. Αν μου έλεγες όμως να απαντήσω τυπικά για να είμαι σωστή σε αυτό που εγώ φέρω, θα έλεγα Δανάη Μπάρκα», απάντησε.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ