Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ANT1 “Πρωινό” βρέθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος, λίγο μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην ίδια εκπομπή και τα λεγόμενά του για το Metoo και τη Σίσσυ Χρηστίδου και τη Ναταλία Γερμανού.

Ο σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε αρχικά στο Survivor και εξομολογήθηκε στους οικοδεσπότες του morning show ότι δεν μιλά με τον 90χρονο πατέρα του μετά το τέλος του reality show.

«Ο πατέρας μου αποφάσισε ότι δεν θέλει να μου μιλάει. Μετά το Survivor δεν έχουμε ξαναμιλήσει καθόλου. Έχω προσπαθήσει να μιλήσω μαζί του γιατί έπρεπε να τον πάρω και τηλέφωνο για κάποια νομικά ζητήματα και μιλάμε μέσω του λογιστή μου και των δικηγόρων. Τον ενόχλησε ότι μετέπειτα όταν πήρα εγώ κάποια δημοσιότητα είπα ότι δεν ήταν καλός πατέρας, που θα μπορούσε κανείς να πει ότι αυτό ήταν και κομπλιμέντο για την συγκεκριμένη περίσταση. Δεν είναι κάτι που μπορώ να κάνω εγώ κάτι, να τον πιέσω».

Ωστοσο, κατά τη διάρκεια του interview ο Περικλής Κονδυλάτος είχε μια μικρή αντιπαράθεση με τη Φαίη Σκορδά, καθώς η παρουσιάστρια δεν συμφώνησε με τα λεγόμενα του σχεδιαστή σχετικά με τη συνέντευξη που είχε δώσει πριν λίγες ημέρες στο “Πρωινό”.

«Όταν δίνεις μία μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη, μιλάς μία ώρα και γίνεται μοντάζ που πρέπει να βγει ενάμιση λεπτό, παραμορφώνονται τα λόγια σου. Δεν έγινε επίτηδες από εσάς. Είπα πολλά σε αυτή τη συνέντευξη και κυρίως για τη νομοθεσία να γίνει πιο αυστηρή. Με τις κυρώσεις που επιβάλλονται σε αυτούς τους ανθρώπους και να γίνει και πιο ελαστική με τα θύματα», δήλωσε ο Περικλής Κονδυλάτος. Τότε, η διάσημη παρουσιάστρια ανέφερε: «Τι λες; Ότι έγινε μοντάζ, ότι αλλάξαμε αυτά που είπες; Τα έχω μπροστά μου, μην με βάλεις σε αυτή τη διαδικασία». Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά του επισήμανε: «Έχω την αίσθηση ότι χάνεις το δίκιο σου με τον τρόπο που εκφράζεσαι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ