Η Φαίη Σκορδά γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια της χωρίς τον πατέρα της και όλοι οι φίλοι της τής ευχήθηκαν με το πιο γλυκό τρόπο.

Η Φαίη Σκορδά γιόρτασε χθες 9 Φεβρουαρίου τα γενέθλιά της. Όμως σε αντίθεση με προηγούμενα χρόνια, το πλατό δεν πλημμύρισε με μπαλόνια και λουλούδια, λόγω τους πένθους της παρουσιάστριας που έχασε πριν από ένα δεκαήμερο τον πατέρα της.

Οι συνεργάτες της φυσικά της επιφύλαξαν τη δική τους έκπληξη το πρωί, την ώρα που μπήκε στο καμαρίνι της, όμως στη συνέχεια η εκπομπή συνεχίστηκε κανονικά.

Μέχρι το τελευταίο διαφημιστικό διάλειμμα. Λίγο πριν δώσει διαφημίσεις έκανε την εμφάνισή του τρέχοντας ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος, αγαπημένος της φίλος, ο οποίος την πήρε αγκαλιά για να της ευχηθεί. Όπως είπε, ήρθε αιφνιδιαστικά την τελευταία στιγμή για να μην της δώσει την «ευκαιρία» να συγκινηθεί.

«Έχω χαρεί πολύ που ήρθες. Λίγο συγκινήθηκα… Αυτός είναι ο Δημήτρης Μοθωναίος ξέρετε ότι είναι στην καρδιά μου και τον αγαπάω πάρα πολύ» είπε βουρκωμένη η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Την ίδια στιγμή αγαπημένοι φίλοι της ανέβασαν φωτογραφίες με τη Φαίη προκειμένου να της ευχηθούν δημόσια, όπως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ανάμεσα τους μια φωτογραφία της Φαίης χωρίς μακιγιάζ, από νυχτερινή της βόλτα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Η Φαίη Σκορδά χωρίς μακιγιάζ
Φαίη Σκορδά- Δημήτρης Ουγγαρέζος
Φαίη Σορδά- Λάμπρος Κωνσταντάρας

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ