Είναι από τα τηλεοπτικά πρόσωπα, που φέτος ειδικά, τραβούν πολύ το ενδιαφέρον. Η Φαίη Σκορδά, μετά τη μετακόμισή της στον ΣΚΑΪ, απασχολεί για την εκπομπή «Πρωινό Μας», τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και για τις αλλαγές που αναμένεται να δούμε.

Το πρωί της Κυριακής, ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς μετέφερε ρεπορτάζ που αφορούσε στην παρουσιάστρια αλλά και στο πρόσωπο που επιστρέφει έπειτα από χρόνια αποχής στην TV. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!», ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Δύο πρόσωπα βρίσκονται κοντά στο να βρεθούν δίπλα στη Φαίη Σκορδά. Το ένα το έχουμε δει στις πρώτες ψυχαγωγικές εκπομπές».

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, ο Βασίλης Νομικός έχει σχεδόν «κλειδώσει» για μόνιμη παρουσία στο πάνελ της Φαίης, ενώ να σημειωθεί τον είχαμε δει πριν λίγο καιρό ως γκεστ παρουσία.

Ο Γρηγόρης Μελάς, κλείνοντας το ρεπορτάζ του, υποστήριξε ότι η Φαίη Σκορδά συναντήθηκε την Παρασκευή με τα στελέχη του ΣΚΑΪ και της προτάθηκε να είναι η παρουσιάστρια των τεσσάρων lives του «Voice». Η οικοδέσποινα της πρωινής ζώνης απαντήσει «ναι», οπότε σύντομα θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στη βραδινή ζώνη.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ