Εδώ και καιρό γίνεται κουβέντα για το τι θα γίνει την επόμενη σεζόν με την Ελένη Μενεγάκη και η Φαίη Σκορδά σήμερα μοιράστηκε τη δική της πληροφορία με το κοινό του «Fay’s Time».

Ένα μήνυμα που έλαβε σήμερα η Φαίη Σκορδά, δείχνει να ξεκαθαρίζει λίγο το τοπίο αναφορικά με το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA. Ένα μέλλον που συζητιέται εδώ και καιρό στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, με διάφορες υποθέσεις να γίνονται όσον αφορά στην ώρα που θα προβάλλεται την επόμενη σεζόν η εκπομπή της.

φαίη σκορδά
Πολλά ακούγονται για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη, αφού το συμβόλαιό της με το MEGA λήγει το καλοκαίρι.

Σε κάθε περίπτωση, η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για το MEGΑ, το οποίο όμως σκέφτεται τον επανασχεδιασμό του ψυχαγωγικού του προγράμματος για του χρόνου. Σε αυτό το πλαίσιο έχουν ακουστεί διάφορα, ενώ κεντρικό ρόλο στα διάφορα σενάρια έχει παίξει και η ίδια η Φαίη Σκορδά και η φημολογούμενη μετακίνησή της στο Μεγάλο Κανάλι.

Η ίδια η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ έχει ξεκαθαρίσει αρκετές φορές ότι δεν έχει συζητήσει ακόμη για την επόμενη σεζόν με το κανάλι του Φαλήρου, σήμερα όμως μοιράστηκε στον αέρα μια πληροφορία, που ανατρέπει πολλά. Και βασικά ανατρέπει τα σενάρια που την ήθελαν να αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του MEGA, επιστρέφοντας στο κανάλι από το οποίο ξεκίνησε, παρέα με τον Γιώργο Λιάγκα, μια νέα σελίδα στην καριέρα της.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά έκανε λόγο για ένα μήνυμα που ήρθε στο κινητό της από τον δημοσιογράφο Χρήστο Μπακάλογλου και το διάβασε ζωντανά: «Μου ήρθε ένα μήνυμα από τον Χρήστο Μπακάλογλου, θα το πω, ότι η Ελένη Μενεγάκη θα πάει πρωί», ανέφερε.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ