«Κάτι πάει πολύ καλά στη ζωή της», είπε η Φαίη Σκορδά για την παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι!».

Τελικά, τι συμβαίνει στη Σίσσυ Χρηστίδου; Σύμφωνα με τη Φαίη Σκορδά, η παρουσιάστρια του MEGA είναι εμφανώς ανανεωμένη το τελευταίο διάστημα και αυτό σημαίνει… καλά νέα στην προσωπική της ζωή.

Βέβαια, η παρουσιάστρια του «Fay’s Time» δεν κατέληξε σε αυτό ακριβώς το συμπέρασμα -ή, τουλάχιστον δεν το είπε ευθέως στον αέρα. Απλώς, έκανε ένα σχόλιο για την εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου, λέγοντας στους συνεργάτες της: «Τη Σίσσυ τη βλέπω πάρα πολύ ανανεωμένη. Την παρακολουθώ πάντα στα social media και αποσπασματικά μέσα από την εκπομπή της, όταν ανεβαίνουν στα sites τα θέματα. Ακόμα και στη Ρώμη που ήμουν, την έβλεπα!».

Στη συνέχεια, δε, προχώρησε το σχόλιό της και λίγο παραπέρα: «Χαμογελάω και πάλι που τη βλέπω. Δεν λέω για την εκπομπή, η εκπομπή είναι έτσι κι αλλιώς πολύ ωραία. Λέω για την ίδια, ότι μου βγάζει κάτι ανανεωμένο, ότι κάτι πάει πολύ καλά στη ζωή της ή ότι είναι να ‘ρθει. Γιατί όταν είμαστε καλά, έρχεται κιόλας».

Βέβαια, επειδή ήξερε πολύ καλά πως οι συνεργάτες της δεν θα άφηναν εύκολα αυτήν την κουβέντα να πέσει κάτω, έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως δεν ξέρει κάτι και πως ακόμη και να ήξερε, δεν θα το έλεγε στον αέρα. Κι έπειτα, φρόντισε να στρέψει τη συζήτηση αλλού…

«Εγώ είμαι πιο κουρασμένη από πότε. Παιδιά, αγώνες… και τι είναι αυτό με τα αγόρια; Πόσο μεγαλώνουν; Κάποια στιγμή γύρισα μες στο σπίτι και είδα 5-6 αγόρια και λέω: αυτοί οι άντρες τι θέλουνε μες στο σπίτι μου; Γιατί με κοιτάνε έτσι;».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ