Σοκ προκαλούν τα όσα είπε και αποκάλυψε ο θείος του 40χρονου δράστη -και αυτόχειρα- ο οποίος σκότωσε την 31χρονη εκπαιδευτικό Ντόρα στη Ρόδο και η Φαίη Σκορδά έχασε την ψυχραιμία της στο “Πρωινό“.

Συγκεκριμένα, ο συγγενείς το δράστη ανέφερε: «Το παιδί δεν είναι το τέρας που παρουσιάζετε. Αυτή είναι η ένστασή μου. Έχετε μπλέξει πολλές ειδήσεις σε μία και παρουσιάζετε ένα πρόσωπο που δεν είναι αυτό που παρουσιάζετε».

Σε άλλο σημείο τόνισε: «Ήταν ένας άνθρωπος ερωτευμένος, παθιασμένος με την κοπέλα του όπως είναι ο καθένας μας με τη σχέση του και καλά έκανε και είναι. Από εκεί και πέρα η καθεμία από εσάς θα πρέπει να σέβεται ο καθένας από εμάς περισσότερο από το περισσότερο. Όχι μέχρι να μας ρίξετε και άπαξ και σας φτιάξουμε τα σπίτια μας, τις δομές που θέλετε, ξαφνικά θέλω την ελευθερία μου… Εντάξει ο καθένας από εμάς θα ζήλευε. Ο καθένας, όμως, αντιδρά διαφορετικά. Δεν πήρε ένα όπλο απλά και ξαφνικά και γύρισε κι έκανε έτσι. Και για να αυτοκτονήσει πολύ περισσότερο, πρέπει να την έχει λατρέψει».

Τέλος στα όσα ανέφερε συμπλήρωσε: «Δεν δικαιολογώ καμία πράξη βίας αλλά δε μπορείτε να παρουσιάζετε όλους τους φονιάδες σαν να είναι τέρατα. Παρουσιάζετε τελευταία τις γυναίκες σαν θύματα. Δεν είστε όλες θύματα. Υπάρχετε κι εσείς που είστε με αγγελική μορφή, κούκλες αλλά εξωτερικά και μόνο. Στο μέσα βάλτε μία άλλη λέξη. Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, αλλά δεν θέλω να θίξετε κι εσείς την οικογένειά μου».

Η Φαίη Σκορδά μετά τα όσα άκουσε εξερράγη και ανέφερε: «Τι γίνεται; Τι λέει ο άνθρωπος; Ο άνθρωπος είναι να πάει η αστυνομία να τον πιάσει. Παιδιά τι ακούσαμε;»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ