Η Χαριτίνη Ηλιάδου επιστρέφει στην Ελλάδα και πλέον θα βρίσκεται σε νέα τηλεοπτικά μονοπάτια αφού “κλείδωσε” να βρίσκεται σε νέα τηλεοπτική σειρά από τη νέα σεζόν.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός, κάνει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα σε στέρεες βάσεις και επενδύει στην υποκριτική, κλάδος στον οποίο έχει ήδη ξεχωρίσει και έχει κάνει επιτυχημένες εμφανίσεις. Η Χαριτίνη μετά τη συμμετοχή της στη σειρά “8 λέξεις”, την δραματική σειρά της Βάνας Δημητρίου και Ανδρέα Γεωργίου επιλέγει… κωμωδία και “κλειδώνει” σε ένα εκ των κορυφαίων καστ της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες η Χαριτίνη Ηλιάδου θα βρίσκεται στη νέα κωμική σειρά “Εκτός Υπηρεσίας”, η οποία θα προβάλλεται στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1, σε ένα κωμικό ρόλο με μια γυναίκα με καταγωγή από την… Σουηδία.

Ποια η υπόθεση της σειράς;

Το γέλιο παίρνει… μετάθεση σε ένα ήσυχο χωριό και αρνείται να βρεθεί… «Εκτός Υπηρεσίας». Όλα ξεκινούν ότα ένα ήσυχο χωριό στη μέση του πουθενά, όπου η εγκληματικότητα είναι λέξη άγνωστη, αναστατώνεται όταν από τα κεντρικά της αστυνομίας έρχεται ειδοποίηση ότι το Αστυνομικό τους Τμήμα πρέπει να κλείσει λόγω αδράνειας και ότι οι αστυνομικοί του θα μετατεθούν, άγνωστο για πού…

Έκπληκτοι και απελπισμένοι, οι άμεσα ενδιαφερόμενοι τολμούν να δώσουν μια ανορθόδοξη λύση στο πρόβλημά τους: να σκηνοθετήσουν ψεύτικα εγκλήματα για να αποδείξουν ότι όχι μόνο είναι χρήσιμοι, αλλά και απαραίτητοι!

Δείτε φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς και τα πρώτα γυρίσματα της

Μεταξύ άλλων στη σειρά θα πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων: Πάνος Βλάχος, Άνδρη Θεοδότου, Αλέξης Βιδαλάκης, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Βασιλική Ανδρίτσου, Νίκος Ορφανός.

Η Χαριτίνη Ηλιάδου πλέον θα βρίσκεται στην Ελλάδα πολλές ημέρες του μήνα για τις ανάγκες των γυρισμάτων, τα οποία έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ σύντομα θα δούμε στην “μικρή οθόνη” την… κωμική εκδοχή της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ