Τη συμμετοχή της συντρόφου του Μυριέλλας Κουρεντή στο Survivor σχολιάζει ο John Lygnos και μιλά αποκλειστικά στο HELLO! Ελλάδος και τον Σάββα Μπίτζα για την έως τώρα πορεία της στο reality show.

Ο μουσικός, παράλληλα, κάνει την πρώτη του δήλωση για το “ειδύλλιο” το οποίο πιστεύεται πως έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Μυριέλλας Κουρεντή και του παίκτη των “Μαχητών” Γιώργου Κατσαούνη. Mάλιστα, μέσα από το τρέιλερ του επεισοδίου του αποψινού Survivor η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης ανταλλάσσουν ένα φιλί.

«Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει πάνω από όλα η αγάπη για τη μουσική μας, το τονίζω αυτό. Είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα. Και αυτήν τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες, κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πως θα αντιδρούσε. Να είμαστε έξω από το “χορό” είναι εύκολο και να κρίνουμε και να κατακρίνουμε», ανέφερα αρχικά ο John Lygnos.

Στη συνέχεια, ο ταλαντούχος μουσικός έδωσε τη δική του απάντηση σχετικά με την χημεία που έχει αναπτύξει η Μυριέλλα Κουρεντή με τον Γιώργο κατσαούνη.

«Αν νιώθει ότι μέσα στο παιχνίδι βρίσκει στήριξη σε οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο θα την βοηθήσει να προχωρήσει και θα την κάνει πιο δυνατή τότε, καλά κάνει. Και εγώ ή ο καθένας μπορεί να κάναμε το ίδιο».

Ο John Lygnos, τέλος, υπογραμμίζει: «Θα ήθελα να στέλνετε όλοι θετικές σκέψεις στη Μυριέλλα, γιατί είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και πραγματικά το αξίζει. Αυτές είναι οι απόψεις μου και θα ήθελα να μην ασχολείστε άλλο με την προσωπική μας ζωή παρά μόνο με την καλλιτεχνική μας φύση. Σας ευχαριστώ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ