Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Γιώργος Τσαλίκης, προκειμένου να μιλήσει για τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν μετά την απόφαση κάποιων καλλιτεχνών – ανάμεσά τους και ο ίδιος – να ανέβουν κανονικά στη σκηνή τέσσερις μέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

«Είναι η πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια που παρεμβαίνω σε μια εκπομπή…» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης και αφού έστειλε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων, ζήτησε λίγο χρόνο προκειμένου να τοποθετηθεί σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει με την απόφαση κάποιων καλλιτεχνών να εμφανιστούν κανονικά το Σάββατο στα νυχτερινά κέντρα που εμφανίζονται, τέσσερις μόλις μέρες μετά το τραγικό συμβάν που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

«Οι καλλιτέχνες, είτε είναι ηθοποιοί είτε τραγουδιστές, έχουμε συνηθίσει σε πολύ τραγικές στιγμές της δικής μας ζωής να βγαίνουμε στη σκηνή…. Ας μη μιλάμε για σεβασμό και ενσυναίσθηση όταν οι καλλιτέχνες, στο δικό τους προσωπικό πένθος… Οι καλλιτέχνες δυστυχώς είμαστε ταγμένοι σε αυτό που λέγεται προσφορά πάνω στη σκηνή και τέχνη για τον κόσμο που έρχεται…

Το Σάββατο μέχρι πολύ αργά το απόγευμα, όλα τα μαγαζιά δέχονταν κρατήσεις. Πιστεύετε ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που είχαν κατακλύσει τα νυχτερινά μαγαζιά και τα θέατρα, ήταν οι αναίσθητοι Έλληνες;» ανέφερε ο τραγουδιστής με την Κατερίνα Καινούργιου να αντιδρά λέγοντας πως στο συλλογικό πένθος θα περίμενε μια άλλη στάση.

«Μιλήσαμε με το μαγαζί και είπαμε ότι το Σάββατο το βράδυ θα ανοίξουμε κανονικά γιατί πέρα από το γεγονός πως είμαστε συντετριμμένοι, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι σε αυτά τα μαγαζιά και τα θέατρα που αυτό το βδομαδιάτικο το χρειάζονται για τα δικά τους παιδιά. Πιστεύετε ότι εμείς που ανοίξαμε, το κάναμε για να πάρουμε τα χρήματα αυτής της βραδιάς; Είμαστε όλοι μπερδεμένοι» συνέχισε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Η Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε να αντιδρά λέγοντας πως γνωρίζει ότι ο τραγουδιστής σε άλλη περίπτωση που το μαγαζί είχε μείνει κλειστό, είχε δώσει ο ίδιος τα χρήματα στους υπαλλήλους, γι΄ αυτό και σε αυτή την περίπτωση διαφωνεί με τη στάση του. «Υπάρχει μια μεγάλη μερίδα του κόσμου που θέλει να πατήσει ένα προσωπικό break σε αυτό που νιώθει» ανέφερε από τη δική του πλευρά ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια, οι τόνοι ανέβηκαν, με τον Γιώργο Τσαλίκη να ζητά από την Κατερίνα Καινούργιου να μιλήσουν σε πιο ήρεμο ύφος, προσπαθώντας να εξηγήσει τη θέση του και τους λόγους που οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή το βράδυ του Σαββάτου. «Κανένας δεν ένιωσε καλά όταν ανέβηκε στη σκηνή το Σάββατο το βράδυ. Κι εγώ δεν πήγα χαρούμενος στη δουλειά μου» πρόσθεσε σε άλλο σημείο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ