Σε γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης όπου τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης έκανε έλεγχο η Αστυνομία. Ο τραγουδιστής ήταν φανερά εκνευρισμένος και ενώ βρισκόταν πάνω στη σκηνή, σταμάτησε να τραγουδάει για να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του με τον έλεγχο της Αστυνομίας. Ο έλεγχος πραγματοποιούνταν εκείνη την ώρα στο μαγαζί για τα ντεσιμπέλ του ήχου και το κάπνισμα που απαγορεύεται σε εσωτερικούς χώρους.

Ο Νίκος Βέρτης δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του και σε πρώτη φάση ζήτησε από τον κόσμο να φωνάξει για να… μετρήσουν οι αστυνομικοί τα ντεσιμπέλ του ήχου.

«Νομίζω πως είναι στιγμή η αστυνομία να πάει να ψάξει τις γειτονιές αν κλέβουνε κανένα σπίτι και όχι να είναι εδώ μέσα» είπε ο Νίκος Βέρτης, με τον κόσμο να τον αποθεώνει. «Άκη, ας μας γράψουν» είπε απευθυνόμενος σε συνεργάτη του και στη συνέχεια γύρισε εκνευρισμένος και κλώτσησε τα πανέρια με τα λουλούδια που ήταν πάνω στην πίστα, ενώ στη συνέχεια έδειξε με τα χέρια του πως είναι η τρίτη φορά που γίνεται έλεγχος.

Το σχετικό βίντεο αναρτήθηκε στο Tik Tok από χρήστη με τον Νίκο Βέρτη να λέει «Δεν μπορώ το άδικο ρε γα@@το».


Μάλιστα ο Νίκος Βέρτης φαίνεται να συμπλήρωσε: Δεν μπορώ το άδικο, ξέρετε όλοι ότι απαγορεύεται εδώ μέσα να καπνίζουμε; Πάνω στο τραπέζι σας το γράφει; Τασάκι δεν έχει κανείς. Το ξέρεις ότι δεν πρέπει να καπνίζεις, είναι επιλογή σου; Γράφουν εμένα όμως που καπνίζεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ